AED Plus – Volautomatisch – Nederlandstalig (incl. batterij en elektroden)

1546,31 ( 1639,09 incl. BTW )

Artikelnummer: 3100NL Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

AED Plus – Volautomatisch – Nederlandstalig (incl. batterij en elektroden)

De AED volautomaat is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

De ZOLL AED Plus volautomaat is bijna identiek aan de halfautomaat. Het enige verschil is dat de hulpverlener de schokknop niet zelf hoeft in te drukken. Na een zorgvuldige analyse zal de AED zelf een schok toedienen als dit noodzakelijk is. Dat maakt deze volautomaat een populaire keuze voor plaatsing in openbare ruimtes.

AED met Realtime reanimatiefeedback
De Zoll AED Plus volautomaat wordt geleverd met CPR-D Padz. Deze elektroden bestaan uit een stuk en zijn voorzien van een sensor. Door middel van Real CPR Help technologie geeft de AED Plus directe reanimatiefeedback over de diepte en het tempo van de borst compressies terwijl de hulpverlener reanimatie toepast.

Categorie 1

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven.

Redden met vertrouwen

Behalve stapsgewijze gesproken aanwijzingen heeft Real CPR Help-technologie ook een indicator voor de compressiediepte waarmee real-time, zichtbare feedback wordt gegeven om u te helpen de best mogelijke reanimatie te geven.

Klaar om te redden

De batterijen en elektroden gaan maar liefst vijf jaar mee. Ze hoeven dus minder vaak te worden vervangen en er is minder onderhoud nodig, zodat de AED altijd paraat is wanneer nodig.

Slimme investering

Na installatie heeft de AED Plus in vergelijking met andere AED’s de laagste totale eigendomskosten. Het is een bijzonder waardevolle investering waarmee een leven gered kan worden.

Robuust ontwerp

De AED Plus is zodanig ontworpen dat hij goed bestand is tegen extreme omstandigheden en temperaturen. Hij heeft een beschermingsgraad tegen indringing van IP55, waarmee hij zeer bestendig is tegen stof en vocht.

Wenst u een ander AED te bekijken , KLIK HIER!

brochure AED plus

AEDPlus_brochure

AEDPlus_technische specificaties

Zoll AED reanimatie tips

AEDPlus_belangrijkste verkoopsargumenten