Wie zijn wij?

Over Deforce Medical

Als zorgprofessional geef je elke dag het beste van jezelf voor je patiënten en cliënten. Daarbij is het belangrijk om betrouwbare partners te hebben die je ondersteunen in je roeping om mensen te verzorgen. Het is de ambitie van Deforce Medical om die betrouwbare toeleverancier te zijn voor jou en je tegemoet te komen in wat jij belangrijk vindt:

Degelijke instrumenten en verbruiksmaterialen
Je wil een professionele zorg aanbieden met materialen die gebruiksvriendelijk zijn voor jou en comfort bieden aan je patiënt.
Deforce Medical staat voor een totaalconcept voor met een compleet assortiment voor arts en verpleegkundige. Vanuit onze bijna 40 jaar ervaring en voeling met het werkveld, selecteren we alle producten en leveranciers zorgvuldig.
Deforce Medical maakt deel uit van de internationale Asker Healthcare Group, die een eigen lijn artikelen produceert waarbij de kwaliteitsketen van A tot Z bewaakt wordt met aandacht voor duurzaamheid. Met onze huismerken Evercare, Selefa en Embra zit je altijd goed.

Een prima prijs-kwaliteitsverhouding
Dankzij de grote volumes die we afnemen bij onze leveranciers, onze internationale inkoopkracht en het bewaken van onze kostenstructuur kunnen we je competitieve prijzen verzekeren voor zowel verbruiksmateriaal als voor medische hulpmiddelen, instrumenten, apparatuur en inrichting van je praktijk.

Vlot besteld, snel geleverd
Je komt winkelen in onze aangename magazijnwinkel of bestelt vlot je medisch materiaal in onze webshop. Met ruim 4.000 artikelen op voorraad slagen we erin om 97% van de bestellingen die vóór de middag geplaatst worden dezelfde werkdag te versturen.

Innovatieve producten
In een snel veranderende zorgwereld houden we de vinger aan de pols. Zo vind je bij ons innoverende wondzorgproducten die je tijdswinst opleveren en je een betere zorg helpen geven.

Advies en service
Heb je een vraag, dan helpt ons telefoonteam of je accountmanager je graag verder. We zetten in op vorming van onze medewerkers, zodat je correct advies krijgt. Je kan bij ons terecht in de toonzaal en winkel om de producten te bekijken, waarbij onze winkelmedewerkers je graag uitleg geven. Loopt er al eens iets anders dan verwacht, dan zorgen we voor een adequate oplossing. Ook voor onderhoud en herstellingen kan je op ons rekenen.

Training en vorming
Als gedreven zorgverlener wil je bijblijven en de laatste evoluties in de zorg kennen en toepassen. Deforce Medical ondersteunt je hierbij door maandelijks vormingen en workshops in te richten, die gegeven worden door onafhankelijke specialisten die in de praktijk staan. Tijdens onze opendeurweekends stellen we een uitgebreid vormingsprogramma voor met een mix tussen interessante praktijksessies en theoretische vormingen.

Voor en door mensen
We stellen bij alles wat we ondernemen jou als zorgverlener en je patiënt centraal. We investeren in de groei en tevredenheid van onze medewerkers, zodat je kunt rekenen op een professionele service met de glimlach.

Wie doet wat?

Birger
Logistiek medewerker

Elke
Financieel verantwoordelijke

Elsie
Logistiek medewerker

Eric
Accountmanager

Febe
Verantwoordelijke customer service

Femke
Verantwoordelijke magazijn

Heidi
Management Assistent – HR

Ian
Accountmanager

Jelle
Customer service

Jens
Logistiek medewerker

Jurgen
Managing Director

Lore
Logistiek medewerker

Martijn
Accountmanager

Séverine
Accountmanager

Customer service

Sylvie
Customer service

Yves
Operationeel Manager

Zanne
Customer service

Leveringen

We leveren elke werkdag in heel België en werken hiervoor samen met bpost, DPD en GLS. De bezorgdienst van je keuze kan je aanduiden bij het afrekenen in de webshop. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in onze winkel in Ardooie.

Grote of zware artikelen zoals onderzoekstafels, autoclaven, bedden, enz. worden door onze eigen chauffeur geleverd en geïnstalleerd, met een woordje uitleg over de werking en het onderhoud.

Bij een bestelling vanaf € 150,00 inclusief btw is de levering gratis. Ligt het bestelbedrag lager, betaal je € 8,95 verzendingskosten.

Nieuwsbrief – promotiefolder

Elke maand verschijnt er een nieuwsbrief, waarin onze maandpromoties, vormingen en nieuwigheden voorgesteld worden. Inschrijven op de nieuwsbrief kan je hier.

Opendeurdagen

In maart en oktober verwelkomen we je graag op onze opendeurdagen. Je ontdekt er nieuwe producten en geniet van mooie aanbiedingen op een ruime selectie artikelen uit ons gamma. Standhouders staan klaar om je advies te geven en je wegwijs te maken in het assortiment. Bovendien kan je inschrijven voor één van de interessante vormingen of productsessies. Wil je op de hoogte gehouden worden van de data en acties, schrijf dan hier in op de nieuwsbrief.

Voor wie?

Artsen

Als arts kan je bij Deforce Medical terecht voor een compacte en goed uitgeruste dokterstas voor je klantenbezoeken, betrouwbaar diagnosemateriaal, medische apparatuur en meubilair voor de inrichting van je praktijk. Je mag rekenen op een eenvoudig bestelproces, telefonisch of via de webshop, en een snelle levering.

Verpleegkundigen

Als verpleegkundige waardeer je goede handschoenen, degelijke wondzorgproducten en verzorgingsartikelen waarmee je vlot aan de slag kan en die aangenaam aanvoelen voor je patiënt. Je onregelmatige uren en drukke agenda vragen om een snelle en flexibele manier om bestellingen te plaatsen en geleverd te krijgen.

Woonzorgcentra

Woonzorgcentra vinden in Deforce Medical een solide partner voor de levering van wondzorgmateriaal, incontinentieproducten en medische hulpmiddelen. Onze ruime voorraad garandeert een vlotte en continue levering.

Particulieren

Heb je als particulier een zorgbehoefte, dan kan je bij Deforce Medical terecht voor hulpmiddelen en verzorgingsmateriaal. Je bestelt in de webshop of komt winkelen bij ons in Ardooie.

Voor iedere zorgprofessional de gepaste oplossing

Deforce Medical staat voor flexibiliteit. Je kiest zelf je manier van bestellen (webshop, telefonisch, per mail of via je vertegenwoordiger) en je kiest de manier van bezorgen die je het beste uitkomt (levering thuis per koerierdienst of in een afhaalpunt, afhaling in onze winkel in Ardooie).

In onze ruime toonzaal en winkel ontdek je in alle rust het assortiment en kies je alles zelf uit. Heb je vragen, dan helpen onze medewerkers je graag verder.