Groothandel in medisch materiaal

Deforce Medical biedt als groothandel in medisch materiaal totaaloplossingen in de niet-ziekenhuismarkt. Met een compleet assortiment verbruiksmateriaal, medische hulpmiddelen, instrumenten en medische apparatuur zijn we een betrouwbare partner voor de zorgprofessional.

Vanuit 40 jaar ervaring en voeling met het werkveld, selecteren we alle producten zorgvuldig met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Medisch materiaal voor artsen

Als arts gebruik je een diverse waaier aan medisch materiaal. Denk maar aan hechtingsets, diagnose-apparatuur, een onderzoekstafel, maar ook wegwerpwerpmateriaal zoals ontsmettingsdoekjes, naalden, spuiten, …

De kwaliteit van je materiaal is heel belangrijk om een betrouwbare en accurate diagnose te stellen. En je verwacht dat alle materiaal duurzaam is en zo lang mogelijk in goede staat blijft.

Je verbruikt ook behoorlijk wat wegwerpmateriaal. Daar is een scherpe prijs voor een correcte kwaliteit primordiaal.

Deforce Medical biedt oplossingen om aan al deze verwachtingen tegemoet te komen.

medisch materiaal voor huisartsen en dokters
medisch materiaal voor verpleegkundigen en thuisverpleging

Medisch materiaal voor verpleegkundigen

Er is een onderscheid tussen medisch materiaal voor thuisverpleging en verpleging in ziekenhuizen. Beide groepen gebruiken weliswaar overlappende materialen maar hebben ook hun eigen specifieke hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en incontinentieproducten.

Bij Deforce Medical vind je een ruim aanbod voor elk type zorg. Naast de gekende merken hebben we ook alternatieven aan heel competitieve prijzen in onze huisgamma’s Evercare, Selefa en Embra.

Medisch materiaal voor woonzorgcentra

Woonzorgcentra vinden in Deforce Medical een solide partner voor de levering van wondzorgmateriaal, incontinentieproducten en medische hulpmiddelen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor ontsmettingsmiddelen en onderhoudsproducten. Onze ruime voorraad garandeert een vlotte en continue levering.

Medisch materiaal voor woonzorgcentra en rust- en verzorgingstehuizen

Waarom medisch materiaal online bestellen?

In onze winkel in Ardooie kan je aangenaam winkelen en rustig je keuze maken. Heb je een vraag, dan komt een medewerker je meteen helpen.

Maar misschien vind je het gemakkelijker om op een rustig moment thuis of in je praktijk het assortiment te bekijken in onze webshop? Je hoeft je niet te verplaatsen en je bestelt wanneer het jou uitkomt.

In de artikelfiches in onze webwinkel geven we zoveel mogelijk nuttige informatie over de producten en illustreren we ze met duidelijke foto’s, zodat je de juiste beslissing kan nemen bij het bestellen van je medisch materiaal. Je kan bovendien rekenen op een snelle levering. Bestel je vóór de middag, dan kan je je levering de volgende werkdag verwachten.

Heb je toch een vraag, dan helpen we je graag telefonisch verder. Zo kunnen we je meteen naar het gewenste product begeleiden, zodat je je bestelling vlot kan afwerken in de webshop.

Bezoek ook onze ruime en overzichtelijke winkel

In onze ruime winkel in Ardooie is het aangenaam winkelen. Je vindt er een nog groter assortiment medisch materiaal. Je kan de producten zien, vastnemen en in bepaalde gevallen ook uittesten, zodat je een gefundeerde keuze maakt.

In de toonzaal ontdek je ons gamma onderzoekstafels, medische apparatuur, instrumenten en fitnesstoestellen. Tijdens je bezoek kan je je een beter beeld vormen van apparatuur met soms heel specifieke toepassingen.

Je kan in onze winkel de producten rustig bekijken en zelf uit de rekken nemen. Wens je advies, dan staan onze specialisten voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste producten.

Tijdens onze opendeurdagen in maart en oktober kan je opleidingen en presentaties bijwonen. Bovendien geniet je van mooie kortingen op heel wat productgamma’s.

Wens je een heel persoonlijke service in jouw praktijk, dan komt de vertegenwoordiger van jouw regio graag langs bij jou. Met een simpel telefoontje leg je snel een afspraak vast.

Groothandel medisch materiaal = scherpe prijzen

Als groothandel, actief sinds 1985, hebben we een jarenlange vertrouwensrelatie met een breed netwerk van leveranciers. In 2022 traden we toe tot de Zweedse Asker Healthcare Group. Door onze schaalgrootte en internationale inkoopkracht kunnen we medisch materiaal in ruime hoeveelheden aankopen, waardoor we betere prijzen krijgen. Wij delen dit prijsvoordeel graag met jou als klant.

Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod wondzorgmateriaal en handschoenen van de huismerken van de groep: Embra, Evercare en Selefa. Kiezen voor de producten van onze eigen merken heeft alleen voordelen: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, continue voorraad, betrouwbare producenten, MVO-verantwoord en MDR-gecertificeerd.

Deforce Medical staat voor keuze en flexibiliteit

Of je nu medisch materiaal nodig hebt als huisarts of arts-specialist, als thuisverpleegkundige of verpleegkundige in een ziekenhuis, als woonzorgcentrum of als zorginstelling, je vindt bij Deforce Medical alles wat je nodig hebt om een goede zorg te geven aan je patiënten en cliënten. En je bestelt hoe het jou het beste uitkomt: online thuis of op het werk, telefonisch, per mail of in onze winkel.

Heb je hulp nodig, dan kan je rekenen op een team van specialisten voor persoonlijk advies, bij jou in de praktijk, bij ons in de winkel of via de telefoon.

Wens je op de hoogte gehouden te worden van onze promoties, vormingen, opendeurdagen, schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.