Algemene voorwaarden van toepassing op deze webshop

De prijzen in onze webshop zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. 

Bestellingen worden portvrij geleverd in België vanaf € 150,00 inclusief btw. Ligt het bestelbedrag lager, worden er € 8,95 verzendingskosten aangerekend. Voor orders van minder dan € 25,00 inclusief btw is er een administratiekost van € 12,50.

Leveringen naar Nederland zijn portvrij vanaf € 180,00 inclusief btw. Als de bestelling lager ligt dan € 180,00 btw worden er € 10,00 port- en administratiekosten aangerekend. Alle bestellingen vanuit Nederland dienen vooraf te betaald worden via de webshop. Bestel je per mail, dan ontvang je een orderbevestiging en uitnodiging om te betalen via IBAN BE 43 4649 1498 6101 – BIC : KREDBEBB

Artikelen worden uit voorraad geleverd. Referenties die tijdelijk niet voorradig zijn, worden nageleverd zonder extra verzendkosten. Niet-medische producten zoals huishoudartikelen en verzorgingsproducten worden niet nageleverd. Als ze al betaald werden via de webshop, worden ze onmiddellijk terugbetaald. Bij vertraging van de levering kan er geen schadevergoeding gevraagd worden.

Controleer de levering meteen bij ontvangst. Onregelmatigheden (beschadiging, ontbrekend of verkeerd artikel) dienen binnen de 14 kalenderdagen gemeld te worden, zodat we een adequate oplossing kunnen bieden. Na 14 dagen kan er geen klachtenprocedure meer opgestart worden en is de factuur niet meer betwistbaar. Wens je artikelen te retourneren, contacteer ons dan eerst om de voorwaarden te bespreken.

Voor webshopbestellingen heb je gedurende 14 kalenderdagen vanaf de levering het recht om te beslissen of je de goederen al dan niet wil houden. Wil je je bestelling retourneren, neem dan binnen de 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info@deforcemedical.be en wacht op verdere instructies. Het terugsturen van je bestelling brengt geen extra kosten met zich mee. De verzendkosten zijn wel voor jouw rekening. Verpak de artikelen zorgvuldig en verzendt ze in een gesloten kartonnen doos. Werd het artikel niet voldoende verpakt en krijgen we het beschadigd door het transport terug, dan kan de retour geweigerd worden. Na ontvangst en controle van de retour, betalen we je de volledige aankoopprijs van de teruggegeven artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. 
Volgende producten kunnen niet teruggestuurd worden: hygiënische producten (vb. mondmaskers), geopende verpakkingen, gebruikte artikelen.

De afbeeldingen en teksten op deze site zijn informatief en niet bindend. Wijzigingen in uitvoering, kleur of afwerking zijn mogelijk. 

De prijzen zijn onder voorbehoud wijzigingen, publicatie- en/of berekeningsfouten. Prijzen houden niet altijd rekening met tijdelijke promoties gepubliceerd in onze nieuwsbrieven.