AED 3 – Nederlandstalig (incl. batterij en elektroden)

2286,21 ( 2766,31 incl. BTW )

2286,21 ( 2423,38 incl. BTW )
2286,21 ( 2423,38 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

AED 3 – Semi-automatisch of automatisch – Nederlandstalig (incl. batterij en elektroden)

De ZOLL AED 3®-defibrillator beschikt over een wifi-verbinding en geïntegreerde instellingen voor reanimatie bij kinderen & volwassenen en is daarnaast uitgerust met Real CPR Help®-technologie, waarmee realtime-feedback kan worden gegeven om hulpverleners te begeleiden bij het geven van hoogwaardige reanimatie.

De Zoll AED 3 heeft robuuste looks én eigenschappen. Met een IP-waarde van 55 heeft hij een hoge stof- en waterbestendigheid. Ondanks de professionele uitstraling is de Zoll AED 3 geschikt voor iedere hulpverlener, met of zonder ervaring!

VOORDELEN VAN UW ZOLL AED

Uw AED moet klaar zijn voor gebruik wanneer u hem nodig hebt — niet alleen wanneer u hem koopt. Met een uitgebreid AED-beheerprogramma zorgt u ervoor dat u, en uw AED’s, altijd klaar zijn voor gebruik.

• Eenvoudig bijhouden en documenteren van AED inspecties en uiterste gebruiksdata van elektroden en batterijen.

• Medewerkers begeleiden en trainen en de geldigheid van hun AED-/reanimatiecertificaten controleren.

• Realtime online statusrapporten aanmaken.

• Te gebruiken voor organisaties en opstellingen van elke omvang.

 

AED-programmabeheer

Uw AED moet klaar zijn voor gebruik wanneer u hem nodig hebt — niet alleen wanneer u hem koopt. PlusTrac™ is een software-oplossing voor AED-programmabeheer waarmee u kunt bijhouden welke verbruiksartikelen zoals elektroden en batterijen aan vervanging toe zijn. Tevens houdt het bij wanneer de reanimatiecertificaten van uw EHBO’ers verlopen.

Verbeterde Real CPR Help

Real CPR Help is een bewezen technologie die hulpverleners begeleidt bij het geven van hoogwaardige reanimatie. De ZOLL AED 3 heeft een kleurenscherm met levendige afbeeldingen van de reanimatie, een timer voor de reanimatiecyclus en een grote kleurenbalk waarmee de diepte van de borstcompressies wordt aangegeven.

RapidShock-analyse

Met RapidShock™-analyse beschikt de ZOLL AED 3 over de snelste hartritmeanalyse die op dit moment beschikbaar is en kan het apparaat zo nodig binnen slechts 5 seconden een schok toedienen. Door zo kort mogelijke onderbrekingen kan meer levensreddende reanimatie worden gegeven en is de kwaliteit van de reanimatie en daarmee de overlevingskans na een plotselinge hartstilstand zo hoog mogelijk.*

Geïntegreerde hulpverlening aan kinderen

Dankzij het universele ontwerp van de elektroden, de CPR Uni-padz®, kunnen hulpverleners op dezelfde manier volwassenen én kinderen met een plotselinge hartstilstand helpen. Voor een kind gebruikt u dezelfde set elektroden en schakelt u gewoon de kindmodus in.

Wifi-verbinding

Via de verbinding met de cloud kan automatisch de status van het apparaat worden doorgegeven. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw AED in noodgevallen klaar is voor gebruik. Met wifi kunnen gegevens over voorvallen ook snel worden bekeken en worden doorgestuurd naar medisch professionals.

Touchscreen

Op het scherm van de ZOLL AED 3 wordt geïntegreerde, real-time feedback weergegeven; daarnaast is het tevens uitgerust met innovatieve touchscreen-functies die u nergens anders vindt. Via het aanraakscherm kunt u snel bij informatie over de AED en kan de configuratie worden ingesteld zonder bijkomende externe apparaten of software.

Batterij

De levensduur van de wegwerpbatterij van lithiummangaandioxide na installatie in de ZOLL AED 3 bedraagt vijf jaar in stand-bymodus. Zolang de ZOLL AED 3 niet bij een reanimatie is gebruikt, hoeven de accessoires voor eenmalig gebruik maar eens in de vijf jaar te worden vervangen.

Extra informatie

Model of type

AED 3

Model/Type

Semi-automatisch, Volledig automatisch

BROCHURE - MEER INFO

AED3_brochure

AED3_technische specificaties

AED3_verkoopsargumenten

ZOLL AED_algemene tips