Nutricia Drinkvoeding 125 ml – FIBRE

10,19 ( 10,80 incl. BTW )

10,19 ( 10,80 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Nutridrink Compact Fibre is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Als we ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, kan het soms lastig zijn om voldoende te eten.

Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kan uw arts of diëtist een medische voeding adviseren, zoals Nutridrink Compact Fibre.

Nutridrink Compact Fibre is een energierijke, volledige, kant-en-klare drinkvoeding met vezels.

Het levert in een klein flesje van 125ml, eiwitten, energie, vezels en vitaminen en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen.

Nutridrink Compact Fibre is glutenvrij. Bevat melk, soja.

Nutridrink Compact Fibre is een voeding voor medisch gebruik.

Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding.

Gebruik

Aanbevolen koel en droog te bewaren. Goed schudden voor gebruik. Klaar voor gebruik en smaakt gekoeld het lekkerst. Na openen, flesje afsluiten en in de koelkast bewaren gedurende maximaal 24 uur. Registreer de vochtinname voor een adequate vochtbalans.

Gebruik Nutridrink Compact Fibre in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: 1-3 flesjes Nutridrink Compact Fibre per dag als aanvulling op de voeding.

Belangrijk: Let op de vochtinname en corrigeer deze indien noodzakelijk om een adequate vochtstatus te waarborgen.

Hoeveel Nutridrink mag er per dag worden gebruikt?

Volg altijd het advies van de arts of diëtist op. Indien er geen advies is gegeven, kan het volgende als richtlijn gebruikt worden.
Als Nutridrink als aanvulling op de normale voeding wordt gebruikt, is het advies 1 tot 3 flesjes per dag. Als volledige vervanging van de voeding is het advies 5 tot 7 flesjes per dag te gebruiken.

Extra informatie

Smaak

Aardbei

Afmetingen

4 stuks

Voedingstabel + ingrediëntenlijst

Voedingstabel_Nutridrink_Compact_Fibre

Ingredientenlijst Nutricia Fiber