Repose – hielbeschermers

229,70 ( 277,94 incl. BTW )

Artikelnummer: 190163 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Repose® hielbeschermers zijn de all-round oplossing voor zwevende hielen.

De Repose® hielbeschermer omvat de voet en de kuit van de patiënt maar is niet volledig circulair gesloten zodat een goede ventilatie en inspectie van de huid en de bloeddoorstroming mogelijk blijft.

De uitsparing onder de hiel garandeert een zwevende hiel, terwijl de kuit zachtjes ondersteund wordt door 2 dikke luchtcellen. Hierdoor wordt ook de druk op de achillespees geminimaliseerd.

Deze hielbeschermers zijn een ideaal hulpmiddel voor de immobiele, gesedeerde of comateuze patiënt of bij gebrek aan ruimte aan het voeteinde van het bed.

De Repose® hielbeschermer kan indien nodig met een licht netverband of met de Magnaffix magneetsluiting aan het been worden bevestigd, al naargelang de uitvoering.

De Repose® hielbeschermer kan ook geleverd worden met of zonder een opening onder de hiel voor visuele inspectie en extra ventilatie van de voet.

De Repose® hielbeschermers hebben altijd de juiste druk

De gepatenteerde ‘smart valve’-technologie sluit automatisch wanneer de interne druk in Repose® de optimale waarde voor drukherverdeling en klinische doeltreffendheid bereikt en voorkomt dat de matras of het kussen te hard opgeblazen worden. Laat overtollige lucht naar buiten voor een maximale ondersteuning, comfort en klinisch voordeel voor de patiënt.

Hoorbare klik

Een hoorbare klik bevestigt dat de correcte druk bereikt werd en garandeert dat de Repose® klaar is voor gebruik en niet te veel of niet te weinig opgeblazen is.

Verpakking en pomp met dubbele functie

Dit systeem met dubbele functie bevat duidelijke instructies voor het opblazen, reinigen, leeglaten, weer inpakken van het systeem alsook een identificatielabel voor de eigenaar.

Geïntegreerde gebruiksinstructies

De gedetailleerde gebruiksinstructies, inclusief beperkingen, voorzorgen en reinigingsinstructies, bevinden zich aan de binnenzijde van de pomp.

Repose® hielbeschermers hebben een ingebouwde veiligheid

De vergrendelknop garandeert dat de pomp niet opent wanneer ze opgeborgen of vervoerd wordt en de in de basis ingebouwde veiligheidsgreep biedt een stevige grip tijdens het pompen.

Vervoer en opslag

Compacte en lichte koker met het oog op goedkope opslag en vervoer.

L 380 mm x B 200 mm x H 180 mm