Evercare IV-infuuspleister non-woven steriel 8x6cm – 50 stuks

14,06 ( 14,90 incl. BTW )

Artikelnummer: 040689 Categorieën: , ,
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Evercare IV-infuuspleister non-woven is een speciale pleister geschikt voor het fixeren van intraveneuze canules en centrale lijnen.

IV-infuuspleister met folie en non-woven materiaal

Doordat de pleister zorgt dat infuus of de canule wordt afgedekt met een transparante wondfolie is voortdurende inspectie van de insteekopening mogelijk. De folie is niet doorlaatbaar voor virussen en bacteriën. De infuuspleister is gebruiksvriendelijk door eenvoudige aanbrengmethode met split. De met non-woven verstevigde (losse) fixatiestroken langs de split vereenvoudigen applicatie en zorgen voor een stevige en veilige fixatie van de canule of katheters. Hiermee minimaliseert u het risico op beweging van de naald tijdens de verzorging van de patiënt.De hermetische afsluiting maakt dat het IV-infuuspleister een maximum aan steriliteit heeft.

In combinatie met deze IV-infuus pleisters van hoge kwaliteit en ons assortiment katheters wordt aanprikken een fluitje van een cent.

Gebruik van de IV-infuuspleister

  • Verwijder het grootste schutvel van de kleeflaag. Gebruik beide stroken aan de zijkant voor het eenvoudig aanbrengen op de wond
  • breng de folie van de IV-infuuspleister zonder spanning aan op de wond
  • verwijder daarna het schutvel van de zijstroken, en druk de folie aan op de huid rondom de wond
  • verwijder nu ook de beschermende toplaag door voorzichtig de beide uitstekende uiteinden weg te trekken in de richting van de groene pijlen
  • bij het verwijderen van de pleister pelt u voorzichtig, vanuit de hoeken, het verband van de huid waarbij u met de vrije hand de huid ondersteunt. Trek de folie evenwijdig met de huid los.
  • De IV-infuuspleister kan tot 7 dagen blijven zitten

Productlijn Evercare

Dit productlijn bevat kwalitatief sterke alternatieven voor de traditionele materialen tegen een gunstigere prijs. IV-infuuspleisters, eilandpleisters en allerhande wondverzorgingsmaterialen. De producten van Evercare voldoen aan de vereiste CE, EO, EN normen en de strenge richtlijnen vanuit de ISO kwaliteitseisen. Alle producten van Evercare ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces. Dit omvat een regelmatige inspectie van zowel de productiefaciliteiten als gerandomiseerde testen.