Eilandpleister Evercare Waterproof – Steriele non-woven pleister met niet verklevend kompres

Vanaf: 8,77 ( 9,30 incl. BTW )

8,77 ( 9,30 incl. BTW )
11,44 ( 12,13 incl. BTW )
12,03 ( 12,75 incl. BTW )
13,16 ( 13,95 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Evercare eilandpleister Waterproof is een steriele non woven wondpleister voorzien van een niet verklevend kompres.

Eilandpleister gemaakt van huidvriendelijk materiaal

De Evercare steriele non-woven pleister is gemaakt van huidvriendelijk materiaal. Met een lucht en waterdamp doorlatende laag voorkomt het maceratie. Het absorberend wondkussen heeft een niet verklevende contactlaag. Inzetbaar bij zowel primaire en secundaire wonden in de inflammatie en proliferatiefase.

De folie is ondoorlaatbaar voor virussen en bacteriën. De eilandpleister is gebruiksvriendelijk door eenvoudige aanbrengmethode. De met non woven verstevigde fixatiestroken vereenvoudigen applicatie en zorgen voor een stevige en veilige fixatie van eventuele kompressen. Hiermee minimaliseert u het risico saturatie van uw kompres en een blijvende bloeding. De hermetische afsluiting maakt dat het verband een maximum aan steriliteit heeft.

Eilandpleister van uitstekende kwaliteit

De hermetische afsluiting maakt dat het verband een maximum aan steriliteit heeft. De Evercare eilandpleister waterproof steriel is van uitermate hoge kwaliteit en voorkomt vroegtijdig loskomen of beschadiging.

Gebruiksadvies

Reinig de wond en de huid. Verwijder de schutbladen en plaats de eilandpleister op een aseptische manier. Verwijder de eilandpleister waterproof steriel door aan de uiteinde het non woven materiaal uit te rekken.

Daarnaast levert Deforce Medical allerhande wondreinigers om de verzorging zo goed mogelijk uit te voeren.

Productlijn Evercare

Deze productlijn bevat kwalitatief sterke alternatieven voor de traditionele materialen tegen een gunstigere prijs. De producten van Evercare voldoen aan de vereiste CE, EO, EN normen en de strenge richtlijnen vanuit de ISO kwaliteitseisen. Alle producten van Evercare ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces. Dit omvat een regelmatige inspectie van zowel de productiefaciliteiten als gerandomiseerde testen.