Schuimverband Extra dun in silicone met border Decifera – 5 stuks

Vanaf: 6,74 ( 7,14 incl. BTW )

Silicone extra dun

6,74 ( 7,14 incl. BTW )
12,08 ( 12,80 incl. BTW )
19,48 ( 20,65 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Decifera schuimverband extra dun in silicone is een niet verklevend, sterk absorberend verband met een siliconen wondcontactlaag.

Decifera NIEUW Wondzorg gamma

Decifera biedt een overzichtelijk assortiment aan kwalitatief hoogwaardige wondzorgproducten voor complexe wonden. Een duidelijk assortiment waaruit eenvoudig de juiste keuze gemaakt kan worden. Dat brengt eenvoud in complexe wondzorg. Het levert betrouwbare zorg op, die ook nog eens heel betaalbaar is. Daarom: Decifera, de slimste keuze bij complexe wonden.

Hoe werkt Decifera schuimverband extra dun in silicone?

Decifera Foam Silicone extra thin is een niet verklevend, sterk absorberend schuimverband met een siliconen wondcontactlaag en PU film op de achterzijde. Decifera Foam Silicone draagt bij aan een vochtig wondmilieu en bevordert zo een optimaal wondgenezingsproces. Het neemt overtollig wondexsudaat op in de kern van de sterk absorberende polyurethaan schuimlaag. Een deel van het wondexsudaat verdampt door de polyurethaan filmlaag op de achterzijde. Dit vergroot de opnamecapaciteit van het verband waardoor verbandwisselingen tot een minimum worden beperkt.

Zo min mogelijk verbandwisselingen

Zo min mogelijk verbandwisselingen. Dat kan alleen bij goed exsudaat management, waarbij een hoge opnamecapaciteit een rol kan spelen. Met Decifera schuimverband extra dun in Silicone beschikt u over een product dat bijdraagt aan het genezingsproces en waarbij het aantal verbandwisselingen minimaal is. Aangenaam voor jouw en uw patiënt. Zoals het schuiverband extra dun zelf aantoont is dit schuimverband dunner dan het klassieke schuimverband in silicone. Hierdoor is het verband ook geschikt voor moeilijk te fixeren wondgebieden.

Hoe gebruikt u Decifera schuimverband extra dun in silicone met border?

Reinig de wonde altijd voordat u een verband aanbrengt.  Het verband moet de droge omringende huid minimaal 1-2 cm bedekken en bij de grotere formaten 3-5 cm. Zoals de naam van het verband zelf vermeld is dit een schuimverband met kleefstrook “Border”. Het schuimverband extra dun in silicone met border hoeft niet meer extra gefixeerd te worden. Mocht u het verband toch nog extra wensen te fixeren dan kan u dit steeds doen met een op zichzelf klevende windel. Bespreek met uw arts of verpleegkundige hoe vaak er een verbandwissel dient plaats te vinden.

Downloads

Bijsluiter: Decifera Foam Silicone Border Extra Thin

Brochure: DECIFERA moderne wondzorg