Decifera schuimverband met PU filmlaag 10x10cm – Sterk absorberend – 5 stuks

9,65 ( 10,23 incl. BTW )

Artikelnummer: 023345 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Decifera Foam met PU filmlaag is een niet verklevend, sterk absorberend schuimverband met PU filmlaag op de achterzijde.

Decifera Wondzorg gamma

Decifera biedt een overzichtelijk assortiment aan kwalitatief hoogwaardige wondzorgproducten voor complexe wonden. Een duidelijk assortiment waaruit eenvoudig de juiste keuze gemaakt kan worden. Dat brengt eenvoud in complexe wondzorg. Het levert betrouwbare zorg op, die ook nog eens heel betaalbaar is. Daarom: Decifera, de slimste keuze bij complexe wonden.

Hoe werkt Decifera schuimverband met PU filmlaag?

Decifera Foam is een niet verklevend, sterk absorberend schuimverband. De PU filmlaag op de achterzijde van het verband, zorgt voor een ademend effect. Het voorkomt het indringen van bacteriën en huidirritatie. Daardoor biedt Decifera Foam een hoog draagcomfort voor de patiënt. Doordat het verband overtollig wondexsudaat opneemt, draagt het bij aan een vochtig wondmilieu.

Toepassingen

Dit schuimverband is te gebruiken bij matig tot sterk exsuderende wonden. Door de poreuze structuur kan het verband optimaal wondexsudaat opnemen.

Hoe gebruikt u Decifere schuimverband in silicone ?

Reinig de wonde altijd voordat u een verband aanbrengt. U kunt het schuimverband aanpassen door het op maat te knippen voor een specifieke wond. Het verband moet de droge omringende huid minimaal 1-2 cm bedekken en bij de grotere formaten 3-5 cm. U kan het verband fixeren door gebruik te maken van een fixatiepleisters (bij voorkeur met silicone) of een op zichzelf klevende windel. Bespreek met uw arts of verpleegkundige hoe vaak er een verbandwissel moet gebeuren.