Ringkussen voor de stuit in rubber opblaasbaar – 41 cm

21,20 ( 25,65 incl. BTW )

Kussen met opening

Artikelnummer: 190141 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Dit opblaasbaar ringkussen wordt gebruikt om de druk te verlichten ter hoogte van de stuit.

Ideaal bij pijn aan het zitvlak

Het kussen met opening wordt gebruikt bij: aambeien, staartbeenbreuk, na een operatie, na een zware bevalling. Kortom dit ringkussen is ideaal in gebruik bij pijn aan het zitvlak. Deze zitring zit comfortabel en verlicht de druk op de pijnlijke plek waar de aandoening aanwezig is. Dit zitkussen heeft een diameter van 41 cm.

Het ringkussen helpt de druk te verlichten

Dit opblaasbaar ringkussen is een geweldige aanvulling op elke stoel, rolstoel, toiletstoel, zetel, … voor meer comfort en ondersteuning. De unieke ringvorm helpt de druk te verlichten op gevoelige plaatsen zoals het stuitbeen (staartbeen), terwijl het gewicht gelijkmatig over de hele oppervlakte wordt verdeeld. Het is bijzonder effectief bij het helpen verlichten van decubitus en om het genezingsproces te versnellen.

Hygiënisch en veilig

Gemakkelijk schoon te vegen met een doekje en warm water voor een hoge mate van hygiëne en veiligheid. Het zitkussen is eenvoudig op te blazen met een fietspomp, en na gebruik in te klappen om gemakkelijk op te bergen. U kan als hoes eenvoudig een kussensloop of hoes van een gewoon kussen gebruiken. Op deze manier valt het ringkussen minder op bij derden.

Bekijk hier ook onze andere maten en soorten van anti-décubitus zitkussen en matrassen.