Eucerin Hyaluron-Filler X3 Nachtcrème – Navulling 50ml

29,85 ( 36,12 incl. BTW )

Naarmate de huid ouder wordt, neemt de huideigen productie van Hyaluronzuur af, waardoor rimpels ontstaan en de huid er ouder uitziet. De Hyaluron-Filler Nachtcrème met 3x EFFECT formule gaat dit proces tegen.

Artikelnummer: 2643931 Categorieën: ,
 • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
 • 14 dagen retourgarantie
 • Keuze uit meer dan 5.000 producten
 • Beveiligde betaling

Beschrijving

De navullingen van Hyaluron-Filler +3x Effect Nachtcrème bevatten 90% minder plastic dan de reguliere Hyaluron-Filler potjes.

Door gebruik te maken van navullingen, helpt u mee om plastic afval te verminderen en kunt u bijdragen aan een duurzamere productiekringloop. Te gebruiken voor de nieuwe Eucerin gezichtverzorgingspotjes. Past niet op de oude gezichtverzorgingspotjes.

Naarmate de huid ouder wordt, neemt de huideigen productie van Hyaluronzuur af, waardoor rimpels ontstaan en de huid er ouder uitziet.

De Hyaluron-Filler Nachtcrème met 3x EFFECT formule gaat dit proces tegen:

 1. Vult: Hoog & laag moleculair Hyaluronzuur hydrateert de huid en vult rimpels.
 2. Stimuleert: de antioxidant Saponine activeert de huideigen Hyaluronzuurproductie met tot 256%* en beschermt de huid tegen vrije radicalen.
 3. Beschermt: Enoxolone verlaagt de afbraaksnelheid van Hyaluronzuur met meer dan 50%*.

Hyaluron-Filler Nachtcrème is speciaal samengesteld om de eerste tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes, aan te pakken.

De nachtcrème vult zichtbaar fijne lijntjes en zelfs diepe rimpels op voor een jonger uiterlijk en ondersteunt het herstelvermogen van de huid.

Eucerins unieke combinatie van Hyaluronzuur van hoog en laag moleculair gewicht, Glycine-saponine en Enoxolone biedt een gerichte aanpak om zelfs diepe rimpels zichtbaar op te vullen. Hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht verbetert de hydratatie en maakt de buitenste huidlagen glad en Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, dat 40 keer kleiner is**, dringt dieper in de lagen van de opperhuid door, waar diepere rimpels ontstaan. De antioxidant Glycine-saponine ondersteunt de Hyaluronzuurproductie in de huidlaag waar de diepste rimpels zich vormen en beschermt tegen vrije radicalen. Enoxolone beschermt Hyaluronzuur in de huid tegen afbraak. Dexpanthenol ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid gedurende de nacht.

*In vitro getest
**Vergeleken met Hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht, dat ook is gebruikt in de formule.

Klinische en dermatologische studies

Klinische en dermatologische studies bewijzen een zeer goede huidverdraagzaamheid en een zeer goede effectiviteit.

Gebruiksaanwijzing

 • Plaats de navulling als alle onderdelen droog zijn.
 • Verwijder het deksel en plaats de navulling in het potje.
 • Breng ‘s avonds aan op de gereinigde huid, het gezicht, de hals en decolleté.
 • Masseer zachtjes.

Aanbevelingen

 • Contact met de ogen vermijden.
 • De nachtcrème combineren met de Hyaluron-Filler + 3x Effect Dagcrème, Oogcontour Crème en Serum Concentraat.