Pocketveermatras Comfort 750 Hybride – Perfecte ventilatie & vochtafvoer

Vanaf: 433,29 ( 524,28 incl. BTW )

601,50 ( 727,82 incl. BTW )

Beschikbaar via nabestelling

683,92 ( 827,54 incl. BTW )

Beschikbaar via nabestelling

761,23 ( 921,09 incl. BTW )

Beschikbaar via nabestelling

433,29 ( 524,28 incl. BTW )

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: N/B Categorie:
 • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
 • 14 dagen retourgarantie
 • Keuze uit meer dan 5.000 producten
 • Beveiligde betaling

Beschrijving

De pocketveermatras Comfort 750 Hybride is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt.
De Hybride heeft sterke ventilerende eigenschappen in vergelijking met de andere modellen.

Pocketveermatras met perfecte ventilatie en optimale afvoer

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Deze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.

Met een hybride comfortlaag

Deze pocketveermatras heeft een ondersteunende laag van 3 cm Hybrid Foam en een comfortlaag bovenop de verenkern van 3 cm Hybrid Foam. Dit innovatieve schuim combineert het beste van PU schuim en HR-koudschuim schuim. Het biedt een hoge veerkrachtige aanraking, een fantastische duurzaamheid en een uitstekend comfortniveau.

Veerkracht & comfort

De pocketveren kern van de Comfort 750 matras biedt een prima slaapcomfort, een goede luchtcirculatie alsook een optimale vochtafvoer. Het eerste contact met de
matras is aangenaam zacht. Naarmate men dieper wegzakt ontstaat de juiste tegendruk wanneer de veren het lichaam opvangen. Verenkernen worden steeds afgewerkt met een ademende comfortlaag erbovenop, om het aangenaam comfortgevoel te verkrijgen.

Niet elk lichaamsdeel heeft dezelfde indrukking nodig. Daarom is het noodzakelijk dat de veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen zodat ze kunnen onderverdeeld worden in zones met verschillende hardheden. Actieve zones die de correcte steun bieden op de juiste plaats van jouw lichaam.

Pocketveermatras met afritsbare hoes

De Comfort 750 hoes afritsbare luxe dubbeldoek hoes doorstikt met 250gr antiallergische thermowatten voor een zachter comfortgevoel. De hoes heeft een 3D ventilatieband. De hoes bevat dezelfde comfortlaag boven als onder voor een keerbare functie. (Het is aan te raden uw matras na enkele maanden even om te draaien)
De hoes is afritsbaar en wasbaar.

Kenmerken pocketveermatras Comfort Hybride 750

 • Ergonomisch comfort
 • Perfecte ventilatie & vochtafvoer
 • Recycleerbaar en duurzaam
 • Goede veerkracht
 • 750 pocketveren
 • Voor elke slaaphouding
 • Hoogte matras: 21 cm