Pocket visco matras – Air Feran Ice Visco met 7 comfortzones

Vanaf: 845,33 ( 1022,85 incl. BTW )

845,33 ( 1022,85 incl. BTW )
1220,85 ( 1477,23 incl. BTW )

Beschikbaar via nabestelling

1375,48 ( 1664,33 incl. BTW )

Beschikbaar via nabestelling

1553,89 ( 1880,21 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De Air Feran Ice Visco is een pocket visco matras met een kern van 500 veren/m2 en 7 comfortzones waardoor ze een uitstekende ondersteuning biedt. De matras is voorzien van een afdeklaag met visco-elastisch schuim waardoor de wervelkolom actief ondersteund wordt.

Met visco-elastisch schuim als afdeklaag (traagschuim)

Deze pocket visco matras bevat een comfortlaag met traagschuim. Een afdeklaag van traagschuim zorgt voor een goede drukverdeling van het gewicht en daarnaast wordt de doorbloeding niet afgekneld. Een traagschuim matras heeft een afdeklaag die reageert op lichaamswarmte en het materiaal vormt zich dan ook langzaam naar de contouren van het lichaam.

De afdeklaag bevat 2×4 cm visco. Een visco matras bestaat voor een groot deel uit traagschuim en heeft daardoor drukverlagende eigenschappen. Dit maakt visco matrassen uitermate geschikt voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten.

Pocket visco matras met feran ice & Aegis 

De luxedubbeldoekhoes stretch met bevat de eigenschappen van feran ice en Aegis. De afwerking met feran ice zorgt voor een verkoelend en vochtregulerend effect en activeert enkel wanneer nodig. De pocket visco matras voelt zacht aan. De afwerking met Aegis zorgt voor een totaaloplossing in de strijd tegen de huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Omdat het doek met Aegis behandelt is voorkomt dit onaangename geuren.

Ergorelax Feran Ice heeft een hoogte van 24 cm.

Wat is een matras met pocketveren?

Een pocketvering matras is een matras met ‘pockets’ ofwel stalen tonvormige veren die afzonderlijk verpakt zijn in zakjes van een ongeweven synthetisch materiaal. Omdat alle veertjes los verpakt zijn in zakjes kan ieder veertje onafhankelijk bewegen zodra er tegendruk ontstaat, dit zorgt voor een hoge conformiteit. Het zakje om de veren zorgt ervoor dat de veren voldoende ruimte hebben en niet in elkaar blijven steken. Alle pockets worden omsloten door een rand van schuim om ervoor te zorgen dat alle pocketveren bij elkaar gehouden worden.

Welke bodem past bij een pocket visco matras?

Een pocket visco matras is zeer geschikt in combinatie met een boxspring bodem maar ook een spiraalbodem. Beide bodems bieden een uitstekende tegendruk van alle veren tegen de onderkant van het matras. Minder geschikt is een lattenbodem, dit komt omdat er in de tussenruimte tussen de latten geen tegendruk gegeven kan worden aan de veren in het matras. Wanneer bij een lattenbodem de latten te ver uit elkaar staan, krijgen de pockets geen egale ondersteuning. Als u kiest voor een lattenbodem waar de latten dicht bij elkaar staan is een lattenbodem beter geschikt. Zoals bij alle matrassen zal het omdraaien van de matras de levensduur verlengen. Een pocketveren matras moet wel minder vaak gedraaid worden dan een schuimmatras, want een pocket is minder gevoelig aan kuilvorming.

Pocket visco matras met 7 zones

Pocket visco matras met 7 zones: heeft een heupzone, rug-zone, schoudercomfortzone en een hoofdzone. Deze matras is draaibaar en omkeerbaar, hierdoor aan 4 zijde te beslapen.  De hoes is een luxe dubbeldoek stretch, doorstikt met visco, afritsbaar en wasbaar (droogkuis). De matras heeft handgrepen. Deze handgrepen maken het draaien en keren van de matras makkelijk. (Wij adviseren om de matras minimaal 4x per jaar om te draaien en of te keren).

De pocket visco matras Ergrorelax feran ice is verkrijgbaar in onderstaande afmetingen:

  • 90 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm
  • Andere afmetingen op aanvraag verkrijgbaar