Attends Lady Night Pad 6 – Inlegger met kleefstrook voor ’s nachts

22,74 ( 24,10 incl. BTW )

22,74 ( 24,10 incl. BTW )
Karton = 4 zakken
Artikelnummer: N/B Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Attends Lady Night Pad 6 is een anatomisch gevormd inlegger voor ’s nachts.
Een bredere achterkant zorgt voor extra bescherming tijdens de nacht. Deze is geschikt voor matig tot zwaar urineverlies.

Wanneer iemand last heeft van incontinentie vragen de nachten extra aandacht. Want het is natuurlijk heel belangrijk deze slapend én droog door te komen.

Attends Lady Night Pad heeft een bredere achterkant

De Attends Lady Night Pad 6 is de zwaardere inlegger in de Attends-lijn voor ‘s nachts. Het heeft een iets hogere opname dan de stadaard inleggers, de afmeting is hetzelfde. Wat dit verband geschikter maakt voor de nacht is dat de opname wat meer aan de achterzijde van het product zit, dus wat meer op de billen. De mensen die deze verbanden gebruiken, zijn wat zwaarder incontinent. Dat leidt, vooral wanneer ze in bed liggen, tot vochtophoping aan de achterzijde omdat de urine daar naartoe loopt.

Anatomisch gevormd met zachte elastische bandjes

De Attends Lady Night Pad 6 heeft anatomisch gevormde kern voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm op het lichaam. Deze vermindert het risico op lekkage. Zachte elastische randjes zorgen voor een natuurlijke komvorm, voor verbeterde pasvorm en bescherming tegen lekkage. Dubbele kerntechnologie met aquisitielaag helpt het risico op lekkage te verlagen en houdt de huid droog.

Attends Lady Night Pad 6 met fixatiestrook

Super zachte toplaag voor verbeterde zachtheid en comfort. De witte en luchtdoorlatende buitenlaag zorgt voor comfort, discretie en een gezonde huid. Vanwege de fixatiestrook eenvoudig te bevestigen in het eigen, goed aansluitend ondergoed voor extra discretie.

Hoe werkt een inlegverband bij urineverlies?

Het inlegverband wordt met de hechtstrip vastgeplakt in strakzittend ondergoed. Wegwerp inlegverband bestaat uit meerdere lagen. De absorptielaag is gemaakt van materiaal dat urine opneemt en meestal bindt tot gelei. De onderlaag van het verband is vochtdicht, waardoor er geen urine kan lekken. Sommige verbanden hebben een vochtindicator om tijdig het verband te verwisselen, bijvoorbeeld als letters in het verband zijn vervaagd.

Brochure

Attends_LadyNightPad