Attends Slip Active – Absorptie 8 – voor zware incontinentie – medium -28 stuks

22,71 ( 24,07 incl. BTW )

Artikelnummer: 1800891 Categorieën: , ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

1 zak: 28 stuks

1 karton: 4 zakken

Door de speciale fixatie en pasvorm is het product nauwelijks waarneembaar onder normale kleding doordat de slip perfect aansluit op het lichaam.

Attends Slip Active is geschikt voor zware urine- en ontlastingsincontinentie.

De superieure, gepatenteerde Quick-Dry® technologie, en de uit 3 lagen bestaande kern van het product bieden een uitzonderlijk droog gevoel, dit verhoogt het gevoel van comfort. De kerntechnologie met aquisitielaag bestaande uit spiraalvormige vezels resulteert in een snelle opname en verdeling van het vocht, waarbij ammoniak veilig wordt ingesloten. Hierdoor wordt een lagere pH-waarde bereikt, dicht bij de normale pH-waarde van de huid.

Attends Slip Active is getest tijdens de “Active Zone Test” voor absorberende producten op de universiteit van Kiel (Duitsland). De Attends Slip kwam als beste uit de test en heeft bewezen een aanzienlijk betere droogheid en comfort te bieden dan de andere deelnemende merken. Attends Slip Active is daarom het aanbevolen product voor o.a. gebruikers met huidproblematiek, of om huidproblemen door incontinentie te voorkomen.

Luchtdoorlatende buitenlaag

De buitenlaag voelt zacht en comfortabel aan wat ervoor zorgt dat de huid kan blijven ademen. Dit helpt mee aan een goede conditie van de huid. Absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking en vermindert de kans op onaangename geurtjes.

Omschrijving Heupomvang Verpakking Absorptie
Medium 75 – 110 cm 28 stuks 2100 ml

 

Brochure

Slip Active gebruikstips