CPR-D padz met reanimatiefeedback voor AED Plus (incl. accessoirekit)

205,17 ( 217,48 incl. BTW )

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 31001 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

CPR-D-padz, het elektrodekussen van de volledig uitgeruste AED van ZOLL, is een vooraf aangesloten elektrode uit één stuk met  Real CPR Help feedback.

Bij gewone AED’s moet de hulpverlener twee afzonderlijke elektrodes gebruiken. Door de handenplaatsing bij reanimatie als referentiepunt te gebruiken kan de CPR-D-padz snel en eenvoudig op het slachtoffer worden aangebracht. De CPR-D-padzgaat bovendien vijf jaar mee: de langste houdbaarheid van om het even welkedefibrillatorelektrode die momenteel verkocht wordt.

Real CPR Help

Bij reanimatie is het niet ongewoon dat compressies qua tempo en diepte niet behoorlijk worden uitgevoerd. Volwassen slachtoffers hebben ten minste 100 compressies per minuut en een diepte van ten minste 5 cm (2 inches) nodig. De compressies moeten goed worden uitgevoerd om bloed en zuurstof efficiënt aan te voeren.

De ZOLL AED Plus zet compressiegegevens onmiddellijk om vanaf de CPR-D-padz en verstrekt een adaptieve metronoom die de hulpverlener helpt om het juiste tempo en de juiste diepte aan te houden, met boodschappen zoals “Harder drukken” of “Goede compressies”. Ook de compressiediepte van de reanimatie wordt op het displayscherm weergegeven. De AED Plus van ZOLL is de enige AED die de hulpverlener helpt om tijdens de reanimatie het juiste tempo en de juiste diepte van de borstcompressies aan te houden. Geen enkele andere AED bezit deze eigenschap.

Al wat u nodig hebt voor een geslaagde reanimatie

De CPR-D-padzwordt geleverd met een beademingsmasker, een schaar, wegwerphandschoenen, een medisch scheermes, een handdoek en een vochtig doekje.