Hansaplast Littekenvervager – 21 patches van 6,8 x 3,8 cm

26,82 ( 28,43 incl. BTW )

Artikelnummer: 5581 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Hansaplast Littekenvervager vermindert de zichtbaarheid van verheven en gekleurde littekens in 8 weken.

Transparante zelfklevende patches voor de behandeling van verheven en gekleurde hypertrofische (verdikte) littekens en keloïden (goedaardig gezwel bestaande uit overmatig littekenweefsel).

Drievoudig effect

Maakt littekens vlakker, lichter en zachter. Eenvoudig in gebruik, kan op maat geknipt worden. Transparant, ideaal voor zichtbare lichaamsdelen.
Flexibel en ademend. Waterbestendig. Geschikt voor nieuwe en oude littekens. Ook geschikt voor de gevoelige huid. Wordt pijnloos verwijdert.

Resultaat zichtbaar vanaf 3-4 weken

Materiaal: Polyurethaanfilm – Kleefband: Acryl (zonder latex)
Het hydroactieve polyurethaan activeert het regeneratieproces van het celweefsel. Het verhoogt de plaatselijke temperatuur van de huid waardoor de microcirculatie ter hoogte van het littekenweefsel verbetert, de aanvoer en de werking van de enzymen wordt bevorderd. Het laat de huid ademen en laat het vocht verdampen om maceratie te vermijden. Het wordt zeer goed verdragen door de gevoelige huid.

Breng de Patch gedurende minstens 12 uur aan, ‘s nachts of overdag. De volledige behandeling kan ongeveer 8 weken duren en kan variëren op basis van het type litteken.