Wondfolie transparant Evercare 2 maten

Vanaf: 13,82 ( 14,65 incl. BTW )

De wondpleister van Evercare zijn transparant en van uitstekende kwaliteit vervaardigd, er zijn twee maten beschikbaar en worden geleverd per doos.

13,82 ( 14,65 incl. BTW )
16,17 ( 17,14 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De wondfolie van Evercare zijn transparant en van uitstekende kwaliteit vervaardigd, er zijn twee maten beschikbaar en worden geleverd per doos.

Wondfolie transparant Evercare 2 maten

Deze steriele wondfolie is gemaakt van een waterdichte polyurethane film laag. De pleister helpt de ideale vochtbalans te behouden en beschermd tegelijkertijd tegen stof, bacteriën en vloeistoffen van buitenaf.  Te gebruiken als fixatiemateriaal voor verbanden, kompressen en/of canules. Alsmede als primair verband bij schone en droge wonden. Inzetbaar bij zowel primaire en secundaire wonden in de inflammatie en proliferatiefase.

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten:

  • 6 cm x 7 cm (50 stuks / doos)
  • 10 cm x 12 cm (25 stuks / doos)

Gebruiksadvies

Reinig de wond en de huid. Verwijder de schutbladen en plaats de wondfolie op een aseptische manier. Verwijder de wondpleister door aan de uiteinde het non woven materiaal uit te rekken.

Daarnaast levert Deforce Medical allerhande wondreinigers om de verzorging zo goed mogelijk uit te voeren.

Productlijn Evercare

Deze productlijn bevat kwalitatief sterke alternatieven voor de traditionele materialen tegen een gunstigere prijs. De producten van Evercare voldoen aan de vereiste CE, EO, EN normen en de strenge richtlijnen vanuit de ISO kwaliteitseisen. Alle producten van Evercare ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces. Dit omvat een regelmatige inspectie van zowel de productiefaciliteiten als gerandomiseerde testen.

Extra informatie

Afmetingen

6 x 7 cm, 10 x 12 cm

Inhoud

25 stuks, 50 stuks