Mepilex border – zelfklevend zacht silicone verband – 5 stuks

22,82 ( 24,19 incl. BTW )

22,82 ( 24,19 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Mepilex® Border = Vijflaags zelfklevend verband voor chronische en acute wonden.

Mepilex® Border is een veelzijdig all-in-one schuimverband, verkrijgbaar in een verscheidenheid aan vormen en maten. U kunt het gebruiken voor het behandelen van chronische en acute wonden. Bovendien is klinisch bewezen dat het decubitus helpt voorkomen.

Het beproefde vijflagige ontwerp is voorzien van Safetac® – de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Safetac® is zo ontworpen, dat het zich soepel naar de huid vormt, maar niet aan de vochtige wond kleeft – zodat u het gemakkelijk kunt verwijderen, zonder dat de huid beschadigd wordt. Dat betekent minder pijn voor uw patiënten.

De absorptielaag van Mepilex® Border trekt onmiddellijk vocht en exsudaat naar zich toe, waardoor de huid rond de wond wordt beschermd tegen maceratie. Vervolgens verdeelt de distributielaag het exsudaat gelijkmatig over het gehele oppervlak, waardoor het verband langer werkzaam is. De retentielaag van Mepilex® Border zuigt het exsudaat op en slaat het op, zodat de lagen dichter bij de wond vloeistof kunnen blijven opnemen. De rugfilm van Mepilex® Border houdt de meeste bacteriën en virussen tegen, zodat ze niet de wond kunnen binnendringen – en zorgt voor een hogere waterdampdoorlatendheid dan andere vergelijkbare verbanden, wat bijdraagt aan de indrukwekkende vochtverwerkingscapaciteit.

Kenmerken van Mepilex® Border:

  • Mepilex® Border is een verband met Safetac® minimaliseert pijn en trauma tijdens verbandwissels
  • Mepilex® Border is een veelzijdig all-in-one verband voor een verscheidenheid aan chronische en acute wonden
  • Mepilex® Border is klinisch bewezen dat het decubitus helpt voorkomen
  • Mepilex® Border heeft een goede vochtverwerkingscapaciteit , voor doeltreffend exsudaatmanagement met minder risico op maceratie
  • Minder skinstripping

Wanneer gebruikt u Mepilex® Border?

U kunt Mepilex® Border gebruiken bij de behandeling van een verscheidenheid aan exsuderende chronische en acute wonden en secundair genezende wonden. Ons betrouwbare zachte, soepele verband absorbeert en houdt exsudaat vast en houdt zo een vochtig wondmilieu in stand.

U heeft de keuze uit een reeks maten van Mepilex® Border – geschikt voor kleine tot grote wonden. Verder hebben we voorgevormd verband voor wonden op moeilijk te verbinden plaatsen.

Mepilex® Border kan ook gebruikt worden als onderdeel van een profylactische behandeling om decubitus te voorkomen. Het is aangetoond dat Mepilex® Border een invloed heeft op de vier externe factoren die decubitus kunnen doen ontstaan: door de schuifkracht te minimaliseren en te verspreiden, de drukkracht te verspreiden, de wrijfkracht te verminderen en een optimaal microklimaat in stand te houden.

Na een beoordeling van de huid kunt u Mepilex® Border gewoon terugplaatsen.

Downloads

Mepilex® Border