Aanbieding!

Melgisorb Ag 15cmx15cm – 10 stuks

Oorspronkelijke prijs was: €156,55.Huidige prijs is: €140,90. ( 149,35 incl. BTW )

Artikelnummer: 023332 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Melgisorb® Ag is een antimicrobieel alginaatverband – voor als u een antimicrobiële werking nodig heeft om de bioburden te verminderen.

Een internationaal consensusdocument vermeldt dat een antimicrobiële werking aangeraden is om de bioburden van geïnfecteerde wonden te verminderen en fungeert als een antimicrobiële barrière bij wonden met een hoog infectie- of herinfectierisico. Het is in vitro aangetoond dat Melgisorb® Ag binnen 4 uur tot 14 dagen relevante pathogenen (bacteriën en fungi) voor de wond kan inactiveren.

Melgisorb® Ag is bestand tegen grote hoeveelheden exsudaat.

De alginaatvezels absorberen grote hoeveelheden exsudaat en vormen een zachte gel – die voor een vochtige omgeving zorgt en wondgenezing bevordert.

  • Sterk absorberend
  • Snelle en aanhoudende antimicrobiële activiteit
  • Ontwikkeld voor matig tot sterk exsuderende diepe en oppervlakkige wonden

Wanneer gebruikt u Melgisorb® Ag?

Melgisorb® Ag is geïndiceerd voor de behandeling van alle matig tot sterk exsuderende wonden met gehele of gedeeltelijke aantasting van de huid zoals postoperatieve wonden, traumatische wonden, beenulcera, decubitus, diabetische ulcera, transplantaten en donorplaatsen, diepe wonden en oppervlakkige en tweedegraadsbrandwonden. Omdat Melgisorb® Ag alginaat bevat, kan het bij oppervlakkige wonden ook kleine bloedingen onder controle brengen. Verder kan dit product onder compressieverbanden worden gebruikt. Melgisorb® Ag kan onder toezicht van een professionele zorgverlener worden gebruikt bij de behandeling van geïnfecteerde wonden of wonden met een verhoogd risico op infectie. Melgisorb® Ag is uitsluitend geïndiceerd voor uitwendig gebruik.