Positioneringskussen PU waterafstotend – 200 cm

66,54 ( 80,51 incl. BTW )

Artikelnummer: 190170 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Een potitioneringskussen verhoogt niet alleen het comfort, maar is ook een hulpmiddel bij de preventie van doorligwonden.

Het positioneringskussen kan ook gebruikt worden als ondersteunend zwangerschapskussen bij het geven van borstvoeding of de fles.

Vulling van het positioneringskussen

De vulling van het positioneringskussen bestaat uit kleine polyesterbolletjes. Deze zijn vormvast, brandvertragend, milieuvriendelijk en zorgen voor een goede temperatuur en vochtigheidsbalans binnenin het kussen.

De kleine, ronde bolletjes zorgen voor een voldoende luchtcirculatie. Ze verspreiden automatisch en gelijkmatig de op het kussen uitgeoefende druk. Zo kan men het kussen in iedere gewenste positie plaatsen en het lichaam op een degelijke manier ondersteunen.

Hoes van het positioneringskussen

De hoes van het positioneringskussen is gemaakt in een waterafstotend bi-elastische stof. Deze is ook antibacterieel, anti-huisstofmijt en brandvertragend. Het bestaat uit PU materiaal en is met elk ontsmettingsmiddel afwasbaar.

Overtrek van het positioneringskussen

Wij raden steeds aan om met een buitensloop te werken die gemakkelijk afneembaar is d.m.v. een drukknoopsluiting aan de onderkant van het kussen of een rits.

Dit materiaal is vervaardigd uit een vochtwerend, brandvertragend, kookwasbestendig, zeer sterk en duurzaam stretchtextiel.