Polar M460HR GPS Fietscomputer met geavanceerde metingen voor wielrenners en mountainbikers

241,10 ( 291,73 incl. BTW )

Bebat (excl. btw) 0,05
Total Payable Amount 241,15
Artikelnummer: 212042 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De Polar M460 fietscomputer is uitgerust met essentiële functies voor fietsers en biedt hartslagbegeleiding, compatibiliteit met externe vermogensmeters, Strava Live Segments en Polar Smart Coaching. De M460 voor mountainbiken en wielrennen biedt de best-in-class trainingservaring voor fietsers op alle niveaus, op wegen en ruig terrein.

COMPATIBEL MET GEAVANCEERDE VERMOGENSMETERS

Polar M460 is compatibel met de meeste Bluetooth Smart vermogensmeters. CHECK VERMOGENSSENSOR COMPATIBILITEIT‎.

GPS EN BAROMETER

Registreer je snelheid, afstand, hoogte en hellingshoek door middel van een GPS en barometer.

LANGE BATTERIJDUUR

De Polar M460 heeft een batterij die tot 16 trainingsuren meegaat.

HARTSLAGBEGELEIDING

Koppel de Polar M460 aan een Polar hartslagsensor en ontdek de voordelen van trainen op hartslag. Je hartslag is de meest betrouwbare indicator van hoe hard je lichaam werkt. Door je hartslag bij te houden kun je effectiever trainen.

GEAVANCEERDE VERMOGENSMETINGEN

Polar M460 gebruikers kunnen Normalized Power® (NP®), Intensity Factor® (IF®) en Training Stress Score® (TSS®) volgen.

NP®, IF® en TSS® zijn geregistreerde handelsmerken van TrainingPeaks, LLC en kunnen met toestemming worden gebruikt. Lees meer op http://www.trainingpeaks.com

TRAININGSBELASTING

Laat je zien hoe sterk je training van invloed is op je lichaam en helpt je de belasting van verschillende ritten met elkaar te vergelijken. Bekijk je belasting regelmatig om je persoonlijke grenzen te herkennen en pas de intensiteit en duur van trainingen hier op aan. Beschikbaar in de Polar Flow-webservice.

FITNESS TEST

Een vijf minuten durende conditietest die in rust je aerobe conditie meet op basis van je hartslag, hartslagvariabiliteit en je achtergrondinformatie. Herhaal de test regelmatig om te zien welke vooruitgang je boekt.

POLAR COACH

Een gratis online tool voor je coach of instructeur om trainingsprogramma’s voor je te maken en je vooruitgang te volgen.

COMPATIBELE SENSOREN

Boost je prestaties op de fiets met compatibele externe Bluetooth vermogensmeters. CONTROLEER DE COMPATIBILITEIT MET VERMOGENSMETERS VAN ANDERE AANBIEDERS‎.

EXTERNE DIENSTEN

Koppel je Polar Flow account en synchroniseer je trainingsgegevens met services van andere aanbieders, zoals Strava of TrainingPeaks.

NP®, IF® en TSS® zijn geregistreerde handelsmerken van TrainingPeaks, LLC en kunnen met toestemming worden gebruikt. Lees meer op HTTP://WWW.TRAININGPEAKS.COM‎.

ANDERE KENMERKEN

  • Smartphonemeldingen: Blijf verbonden tijdens je rit met meldingen van je telefoon.
  • Veiligheid: De Polar M460 zorgt voor je veiligheid met een ledlampje op de voorzijde.
  • Lange batterijduur: De Polar M460 heeft een batterij die tot 16 trainingsuren meegaat.
  • Duurzaam ontwerp: De Polar M460 heeft een strak design en is afgewerkt met koolstofvezel. De knoppen aan de zijkant hebben structuur, zodat je ze eenvoudig kunt vinden en indrukken.