Polar Grit X Pro – Premium Outdoor Multisporthorloge met krasbestendige lens

461,98 ( 544,66 incl. BTW )

461,98 ( 559,00 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Polar Grit X Pro – Premium Outdoor Multisporthorloge

Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoor functies en de optimale trainingsoplossingen van Polar, zodat je je hart kunt volgen, waar je ook gaat.

Duurzaamheid – Wees voorbereid op alles

Als je buiten bent, moet je erop kunnen vertrouwen dat je apparatuur je nooit in de steek laat. We hebben een horloge ontworpen die je in elke situatie moedig bijstaat.

Polar Grit X Pro met Saffierglas

Klaar om erin te vliegen? Stoer, krasbestendig, superieure kwaliteit – saffier is een van de sterkste natuurlijke transparante mineralen op aarde. Wij kozen het voor de lens zodat je horloge op alles is voorbereid. Duurzaamheid van militair niveau. Ontworpen voor zwaar en intensief gebruik en getest aan de hand van militaire standaards.

Gemaakt om extreme omstandigheden aan te kunnen

De Polar Grit X Pro Multisporthorloge is waterbestendig tot 100 m diepte. De Multisporthorloge is eveneens ontwerpen om te gebruiken in omstandigheden met extreme temperaturen van -20°C* tot +50°C. *Temperaturen onder -10 °C kunnen batterijduur en -prestaties beïnvloeden.

Polar Grit X Pro met ultralange levensduur

De 346 mAh Li-pol batterij biedt tot 40 uur batterijduur in de trainingsmodus met volledige GPS en hartslagmeting aan de pols en zelfs tot 100 uur met energiebesparende opties. In de horlogemodus met continue hartslagmeting ingeschakeld heb je tot 7 dagen batterijduur.

Meet nauwkeurig elke hartslag met de sensorfusietechnologie

De Polar Grit X Pro met Precision Prime sensorfusietechnologie meet je hartslag aan de pols. Deze innovatie combineert optische hartslagmeting met andere sensortechnologieën. Zo voorkom je afwijkingen door bewegingen die het hartslagsignaal zouden kunnen verstoren en tot onnauwkeurige metingen zouden kunnen leiden.

Navigatie – Volg je eigen weg

Zie en doe dingen die slechts een handvol mensen hebben gezien of gedaan, altijd zeker dat je nog een stap verder kunt gaan met tools waarop je kunt vertrouwen om je heen en terug te brengen.

Turn-by-turn routebegeleiding: Synchroniseer je routes met je horloge voor realtime, turn-by-turn begeleiding terwijl je beweegt.

Dezelfde route terug: Leid je terug naar je startpunt. Nu kun je dieper het onbekende in, erop vertrouwend dat je dezelfde route terug zult vinden naar je startpunt.

Hoogteprofielen: Alle hellingen en de route gevisualiseerd. Bekijk hellingshoeken en hoogteprofielen voor elke stijging en afdaling op je route.

Polar Grit X Pro met slaapfunctie

Slaap – Bezit de nacht. Een goede nachtrust is jouw basis voor de volgende 24 uur. Inzicht in de manier waarop je slaapt en hoe goed je lichaam in staat is om ‘s nachts tot rust te komen, is voor jou van vitaal belang om optimale keuzes te maken voor de komende dag. Deze horloge houd automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap bij en zie hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht. Via een simpele score zie je hoe goed jouw lichaam zich de afgelopen nacht heeft hersteld.

Extra informatie

Kleur

Black, Copper/Brown, Gold/Champagne