Naadloos buisverband HekaFast Multistretch (blauwe lijn) 7,5cm x 5m – 1 stuk

10,18 ( 10,79 incl. BTW )

Artikelnummer: 074973 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Eigenschappen van het naadloos buisverband Heka Fast

De HEKA fast multistretch is een latexvrije, elastisch naadloos buisverband, gemaakt van 92% viscose, 5% elastan en 3% polyamide. Kan op maat geknipt worden en kan uitgerekt worden voor een egale pasvorm. Dit buisverband wordt ingezet bij het fixeren van polster of verbandmateriaal.

Toepassingen van een naadloos buisverband

Een naadloos buisverband wordt ingezet bij het fixeren van polster of verbandmateriaal. Dit kan ook gebruikt worden voor fixatie van urinebeenzakken, bescherming van huid en kleding en voor de Wet Wrap techniek. De Heka fast met blauwe lijn is geschikt voor de kleinere lichaamsdelen.

Toepassing bij Compressietherapie

Een naadloos buisverband wordt eerst aangebracht bij compressietherapie ter bescherming van de huid bij drukzwachtels. Dit verband, met sterke lengte- en breedte-elasticiteit is eenvoudig aan te brengen en af te knippen op de gewenste maat zonder uitrafelen. Daarna worden de synthetische watten op rol aangebracht = polstering. Door te polsteren met synthetische watten (holtes opvullen) maak je het been egaal van vorm waardoor de druk optimaal verdeeld wordt over het been. Hierna kunnen de drukzwachtels aangebracht.

Toepassing bij verbandmateriaal

Naadloos buisverband, met sterke lengte- en breedte-elasticiteit. Eenvoudig aan te brengen zonder additionele fixatie; kan afgeknipt worden op elke gewenste lengte zonder uitrafelen; past perfect zonder plooien; laat niet los dankzij gesloten oppervlak, zelfs niet bij mechanische belasting; betrouwbare bescherming van wonden of gevoelige huid; goede absorptie en luchtcirculatie, beschikbaar in rollen en klaar voor gebruik. Ook geschikt als beschermende onderlaag bij gipsverband.

Kenmerken van het naadloos buisverband Heka Fast

– naadloos rondgebreid
– zeer huidvriendelijk
– 4 meter lang
– per rol verpakt in een kartonnen doosje
– Op maat af te knippen
– Rafelt niet uit
– Multistretch
– Latexvrij