Vanish 2 in 1 – Kleuren lopen niet meer door – 12 beurten

10,19 ( 12,33 incl. BTW )

Uitverkocht

Artikelnummer: 265420 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Vanish 2 in 1 – Kleuren lopen niet meer door – 12 beurten

Productbeschrijving

Vanish 2in1 Oxi Action zakjes tegen kleurdoorloop verwijderen niet alleen vlekken, maar houden de kleuren ook mooi vast.

Deze Vanish Oxi Action 2 in 1 Magnets hebben een dubbele werking. Tijdens de wascyclus pakt een krachtige ontvlekker de hardnekkige (vet)vlekken aan. Bovendien houden deze zakjes de kleuren van je kleren mooi vast. Na de wasbeurt heeft de inhoud van het zakje duidelijk een andere kleur, een teken dat het goed heeft gewerkt. Volg deze instructies nauwkeurig en vertrouw op een vlekkeloos resultaat.Hoe gebruiken? In de wasmachine:- Leg een zakje Vanish Oxi Action 2 in 1 Magnets in de wastrommel en voeg dan je kleren en ander textiel toe.- Gebruik je gewone wasproduct en start het programma.-

Opgelet: voor eenmalig gebruik.

Gooi de zakjes dus weg na de wasbeurt. – Voor zeer vuile was mag je gerust twee zakjes gebruiken.Bij de Handwas: – Ideaal voor hardnekkige en ingedrongen vlekken.- Doe een zakje Vanish Oxi Action 2 in 1 Magnets in 2 l warm water. Dompel je kleren hierin onder.- Gooi het zakje na gebruik in de vuilnisemmer.- De zakjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

  • Gekleurde was: laat hoogstens 1 uur weken
  • Witte was: laat hoogstens 6 uur weken.- Was de kleren daarna zoals gewoonlijk of spoel ze zorgvuldig uit