Eucerin UreaRepair Plus waslotion met pomp 5% Urea – 400 ml

15,51 ( 18,77 incl. BTW )

Artikelnummer: 264360 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Eucerin Waslotion 5% Urea. Milde, voedende reinigingslotion voor het lichaam voor de droge tot extreem droge huid. ref. 87975.

Deze milde, maar effectieve reinigingslotion wast de natuurlijke beschermende barrière van de huid niet weg en is verrijkt met hydraterend ureum en lactaat om de droge tot extreem droge huid te verzachten.

Voor de droge tot extreem droge huid

Veel zeep en reinigingsproducten bevatten scherpe alkalische reinigingsmiddelen die de epidermale lipiden en vochtinbrengende factoren weg wassen die de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid vormen, waardoor de huid gemakkelijk droog en geïrriteerd wordt. Eucerin Waslotion 5% Urea bevat alleen milde reinigende stoffen en is daarom geschikt voor de reiniging van de droge tot extreem droge huid.

Verrijkt met Ureum en Lactaat

Daarnaast is deze verrijkt met Ureum en Lactaat, natuurlijke vochtinbrengende factoren die vocht vasthouden in de hoornlaag (de bovenste huidlaag). Omdat deze ultra-milde wasformule hydrateert en zorgt dat de natuurlijke huidbarrière blijft functioneren, is deze ideaal voor de dagelijkse reiniging van de droge of oudere huid, of huid die is aangetast door psoriasis of diabetes.

Gebruiksaanwijzing:

Eucerin Waslotion 5% Urea is ontworpen om dagelijks te douchen of te baden:

  1. Doe een kleine hoeveelheid Eucerin Waslotion 5% Urea in uw handen.
  2. Masseer dit licht tot een schuim op uw gezicht, lichaam, handen en voeten.
  3. Grondig afspoelen.