Eucerin UreaRepair PLUS Lotion 5% Urea met rustgevend parfum

20,94 ( 25,34 incl. BTW )

20,94 ( 25,34 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Eucerin body lotion UreaRepair 5% Urea (rustgevend parfum).  Voor de droge, ruwe huid van het lichaam.

Met een rustgevend, subtiel parfum maakt dit intensief hydraterende verzorgingsproduct de droge en ruwe huid gladder voor een onmiddellijke en langdurige verzachting.

Verzachting van de droge huid

Wanneer de barrièrefunctie van de huid stabiel is, beschermt ze ons tegen irriterende factoren van buitenaf en kan ze haar optimaal hydratatieniveau behouden. Maar als die barrière niet intact is, kan de huid vocht verliezen en er droog uitzien en aanvoelen.

Eucerin body lotion UreaRepair 5% Urea geeft de droge, ruwe huid de nodige dagelijkse verzorging. Dankzij een unieke combinatie van ingrediënten zoals Urea, andere natuurlijke hydratatiefactoren en Ceramiden houdt de formule vocht vast en ondersteunt ze het herstellend vermogen van de natuurlijke huidbarrière om verder vochtverlies te beperken. Van de formule is klinisch en dermatologisch bewezen dat deze een onmiddellijke verzachting en een intensieve, langdurige hydratatie geeft, wat het her optreden van tekenen van droogheid en ruwheid tot 48 uur lang vertraagt.

Eucerin body lotion met rustgevend parfum

Onze lotion voor de droge huid is licht geparfumeerd met ingrediënten waarvan de huidverdraagzaamheid op een droge huid en eigenschappen die helpen roodheid te verminderen zijn bewezen. Het biedt alle voordelen van verzachting van de droge huid met een rustgevend, subtiel parfum. De huid wordt intensief gehydrateerd en waardoor de huid er zacht en glad uitziet en aanvoelt. Het product is geschikt voor volwassenen, ook voor degenen met een rijpe huid en/of diabetes, en voor kinderen vanaf drie jaar. Het kan ook worden gebruikt als aanvullende verzorging.

Kenmerken Eucerin body lotion UreaRepair met parfum

  • Body lotion voor de droge, ruwe huid
  • Onmiddellijk + 48 uur verzachting van de droge huid
  • Met Urea, Ceramiden & natuurlijk hydratiefactoren
  • Met rustgevend parfum
  • Klinisch en dermatologisch getest en bewezen

Wanneer de Eucerin body lotion UreaRepair gebruiken?

Gebruik dit product als uw huid van uw lichaam droog en ruw is. Eucerin body lotion UreaRepair 5% Urea met rustgevend parfum geeft onmiddellijke en tot 48 uur lang verzachting van de droge huid. Of als u op zoek bent naar een doeltreffend, hydraterend product voor de droge, ruwe huid en van een licht geparfumeerd product houdt. Eucerin body lotion UreaRepair 5% Urea heeft een subtiel en rustgevend parfum met een goede huidverdraagzaamheid voor de gevoelige huid.

Gebruiksadvies voor de Eucerin body lotion UreaRepair

Hoe breng ik body lotion voor de droge huid aan? Masseer de lotion zachtjes in uw huid. Breng zo vaak aan als nodig. Voor de beste resultaten, gebruik in combinatie met een reinigingsproduct voor de droge huid zoals Eucerin UreaRepair PLUS Doucheschuim.