Washandje wegwerp droog MET ZEEP en met een plastic binnenkant – 20 stuks

1,69 ( 2,04 incl. BTW )

Artikelnummer: 164109 Categorieën: , ,
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Droge wegwerpwashandjes met zeep zijn een hygiënisch alternatief voor katoenen washandjes en kunnen gebruikt worden voor de dagelijkse verzorging van het lichaam.

De doekjes zijn een vervanger voor het wassen met water en zeep en bevatten verzachtende Aloë Vera, waardoor ze comfortabel aanvoelen. Ze kunnen voor volwassenen en kinderen worden gebruikt, maar zijn echter niet geschikt voor pasgeboren baby’s, daar zij een zeer dun en gevoelig huidje hebben.

Geïntegreerd met zeep

Telkens weer een nieuw, schoon en fris washandje. Voeg enkele druppels water toe en u kan direct aan de slag. Want het washandje begint onmiddellijk te schuimen. Deze washandjes zijn lekker zacht en de naden zijn gelast, dus zitten zeer stevig aan elkaar waardoor ze niet snel zullen scheuren.

Met plastic binnenkant

Ook hebben deze droge wegwerpwashandjes een plastic binnenkant. Deze geplastificeerde washandjes bieden extra bescherming voor de handen. Dit zorgt ervoor dat doorlekken van vocht van buiten naar binnen wordt voorkomen. Dit is het meest hygiënisch omdat de zorggever niet in aanraking komt met het wasvocht. Daarom geniet deze washand de voorkeur bij het wassen in het geval van o.a. Norovirus, MRSA, staphylococcus & incontinentie. Wegwerpwashandjes zijn persoonsgebonden en zo wordt kruisbesmetting voorkomen.

Wegwerp

Wegwerpwashandjes worden na gebruik weggegooid en hoeven niet gewassen te worden. Vaak komen katoenen washandjes – zeker na het verwijderen van ontlasting – niet helemaal schoon terug van het wassen.

Afmeting: 17 x 2 x 24,2cm

Instructies:
1) Niet onderdompelen in water
2) Bevochtig met enkele druppels water
3) Maak schuim door te knijpen
4) Reinig voorzichtig
5) Na gebruik weggooien