Anios doseerpomp 20 ml voor 5L bidon Surfanios – 1 stuk

3,57 ( 4,32 incl. BTW )

Artikelnummer: 016252 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Anios doseerpomp 20 ml voor 5L bidon Surfanios – 1 stuk

De Anios doseerpomp is praktisch en herbruikbaar

Deze doseerpomp voor 5 liter bidons van Anios-laboratoria is voorzien van een flexibele steel. Hij is praktisch en herbruikbaar en geeft doses van 20 ml product af door met precisie en gemak 1x te drukken op de pomp. Het is gemakkelijk te gebruiken en voorkomt zowel overdosering als verspilling van product.

Unieke en identiek doseersysteem

De pomp past zich perfect aan uw behoeften aan dankzij het unieke en identieke doseersysteem en maakt de afgifte mogelijk van een breed gamma reinigings- en ontsmettingsproducten met een inhoud van 5 liter. De hoeveelheid geleverd product wordt perfect leesbaar aangegeven op de drukknop van de doseerpomp, waardoor het risico op verwarring wordt beperkt en het gebruik van Anios-producten wordt vereenvoudigd.

De vergrendeling van de doseerpomp zorgt voor hygiëne en veiligheid

Gemakkelijk te hanteren, kan opnieuw worden gebruikt na zorgvuldige reiniging van de pomp en de flexibele stang. De vergrendeling van de doseerkraan zorgt voor hygiëne en veiligheid bij het verpakken, opslaan en gebruiken van uw reinigings- of desinfectiemiddelen.

Gebruiksaanwijzing

Monteer de doseerpomp op uw bidon Surfanios. Vul een emmer met 8 liter water en pomp 1x een doses van 20ml in de emmer. Uw product is correct verdund en klaar voor gebruik.