Lamiderm Repair First Aid Aseptic Cleanser spray (Vroeger Cedixidin) – Chloorhexidine 0,3% – 50 ml

6,79 ( 8,22 incl. BTW )

Artikelnummer: 040705 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Lamiderm Repair First Aid Spray is een ontsmettingsmiddel voor plaatselijke, uitwendige behandeling van kleine wondjes en snijwondjes.

Lamiderm Repair First Aid Spray is aangewezen bij ontsmetting van kleine huidletsels, zoals oppervlakkige wonden en kleine kwetsuren, kleine snijwonden, schaafwonden, schroeiwonden, schimmelinfecties, bacteriële wonden en insectenbeten.

Lamiderm Repair First Aid Spray is ook aangewezen bij reiniging van de huid ter vermindering van het aantal kiemen (bacteriën, schimmels en virussen) (bv. ontsmetting van de handen vooraleer men een verband aanbrengt op de aangetaste zones, vóór men een chirurgische ingreep begint of vooraleer men een sonde plaatst).

Lamiderm Repair First Aid Spray kan ook gebruikt worden bij uitwendige gynaecologische zorgen.

Gebruik

Lamiderm Repair First Aid Spray is een gebruiksklare oplossing voor gebruik op de huid. De oplossing dient rechtstreeks of met behulp van een steriel kompres aangebracht te worden.

Nadien laten drogen zonder af te vegen. Voor het ontsmetten van wonden volstaan 2 toepassingen per dag.

Indien de te behandelen zone vooraf werd gewassen met water en zeep, moeten alle sporen zeep grondig weggespoeld worden. De toepassing na elke wasbeurt herhalen.

Zodra een verpakking van een ontsmettende bereiding is geopend, bestaat er kans op een besmetting met bacteriën, schimmels en virussen (microbiële besmetting). De eenheidsdosis kan na opening slechts éénmalig gebruikt worden, de overblijvende oplossing dient weggegooid te worden.