Ontsmettende handgel (70% alcohol) 300 ml

10,17 ( 12,31 incl. BTW )

Inclusief Aniosgel 30ml

Artikelnummer: 181039 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Ontsmettende handgel is een op alcohol gebaseerde (70%) handhygiëne gel die dermatologisch is getest voor het reinigen van een gezonde huid.

Het goed reinigen van de handen is belangrijk voor je gezondheid. Ziektes kunnen snel via je handen worden verspreid. Helaas ben je niet altijd in de gelegenheid om gebruik te maken van een kraan, op deze momenten komen handgels van pas. Handgels zijn gemakkelijk te gebruiken en doden bacteriën zonder dat je het met water moet afspoelen. Binnen een handomdraai kun je gedurende de dag door je handen reinigen.

Geef virussen & bacteriën geen kans

Zoals aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie is het regelmatig en grondig wassen van de handen of het reinigen van de handen door middel van wrijven op basis van alcohol de beste manier om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tot een minimum te beperken.

Ontsmettende handgel met glycerine

Onze handgel desinfecteert de handen & wordt gebruikt zonder toevoeging van water. De glycerine als vocht inbrengend middel zorgt ervoor dat de huid haar natuurlijke vochtbalans behoudt en voorkomt dat ze uitdroogt.

Toepassing van de ontsmettende handgel

Breng voldoende product aan op uw handen om ze volledig te bedekken, verdeel het dan rond en wrijf het gedurende 30 seconden in, totdat het volledig is verdampt. Niet afspoelen. Alleen voor de reiniging en hygiëne van een gezonde huid. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid of open wonden.

Al onze andere producten voor het ontsmetten van de handen kan u hier terugvinden.