Eucerin Handcrème Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age – 75 ml

14,12 ( 17,09 incl. BTW )

Artikelnummer: 264334 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De Eucerin handcrème SPF 30 wordt snel geabsorbeerd, verbetert de elasticiteit van de huid en hydrateert gedurende 24 uur.

Om het verschijnen van ouderdomsvlekken en het terugkeren ervan te helpen voorkomen, hebben we Eucerin Handcrème Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age ontwikkeld. De handcrème wordt goed geabsorbeerd, verbetert de elasticiteit van de huid en is ook ongelooflijk effectief voor het hydrateren van de huid, zodat ze de hele dag aangenaam gevoed aanvoelt.

Deze Eucerin handcrème geeft een gehydrateerde huid gedurende 24 uur

Een handcrème die snel wordt geabsorbeerd, tegen ouderdomsvlekken, bevat gepatenteerd Thiamidol om het verschijnen van ouderdomsvlekken te verminderen en het terugkeren ervan te helpen voorkomen bij regelmatig gebruik. De handcrème wordt snel geabsorbeerd, verbetert de elasticiteit van de huid en hydrateert gedurende 24 uur. De zonnebeschermingsfactor SPF 30 biedt extra bescherming tegen het verschijnen van toekomstige bruine vlekken veroorzaakt door de zon. Maximaal vier keer per dag aanbrengen.

Deze Eucerin handcréme verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age Handcrème wordt gemaakt met behulp van een unieke formule die anti-age effecten biedt. Eucerins innovatieve combinatie bevat zowel hoog als laag moleculair Hyaluronzuur om diepe rimpels zichtbaar op te vullen, en werkt naast Arctiin, een actief ingrediënt waarvan is bewezen dat het de vernieuwing van collageen in de cellen versnelt.

Vermindert zichtbaar het verschijnen van ouderdomsvlekken

De crème bevat ook Thiamidol, een effectief en gepatenteerd ingrediënt dat de hoofdoorzaak van hyperpigmentatie tegengaat door de productie van melanine te verminderen. Hiervan is klinisch en dermatologisch bewezen dat het bruine vlekken vermindert en het terugkeren ervan helpt te voorkomen. De eerste resultaten zijn zichtbaar na twee weken en verbeteren continu bij regelmatig gebruik.

Eucerin handcrème met UVA- en UVB-filters (SPF 30) 

Dankzij de UVA- en UVB-filters (SPF 30) biedt de handcrème effectieve bescherming tegen de zon en wordt de kans op het ontstaan van pigmentvlekken op de huid door de zon verminderd. Ouderdomsvlekken op de handen worden zichtbaar verminderd en de huid ziet er egaal en stralend uit.

Eerste resultaten bij gebruik van Eucerin Handcrème Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age SPF30 zichtbaar in twee weken.