CardioPerfect PC gebaseerd ECG-systeem – nieuwe module – Hillrom – Speciale Prijs

2544,52 ( 3078,87 incl. BTW )

Artikelnummer: 122400 Categorieën: , ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

CardioPerfect PC gebaseerd ECG-systeem – nieuwe module – Hillrom. Voor gebruik met een PC. De 12 afleidingen worden simultaan opgenomen en zijn real time zichtbaar op uw PC.

Geen duur thermisch papier nodig

Deze nieuwste Welch Allyn CardioPerfect AM12 is een compacte electrocardiograaf. De CardioPerfect is voorzien van 12 ECG afleidingen die simultaan worden opgenomen bij een patiënt.
De gemaakte ECG’s kunnen eenvoudig op normaal papier worden uitgeprint. U hoeft dus geen duur thermisch papier te gebruiken!

Automatisch opslaan van de gegevens

Het Cardio Perfect rust-ECG systeem van Welch Allyn is een electro cardiograaf, gebaseerd op het gebruik van een PC met alle voordelen van dien. Deze voordelen uiten zich onder andere in het automatisch opslaan van de gegevens, het kunnen verzenden (per e-mail) van de opgenomen informatie via het internet en het printen op standaard wit A-4 papier.

ECG afleidingen worden simultaan opgenomen en zijn real time zichtbaar

De 12 ECG afleidingen worden simultaan opgenomen en zijn real time zichtbaar op het scherm van uw PC. Met behulp van een standaard printer kunnen de ECG’s op verschillende (door de gebruiker in te stellen) manieren afgedrukt worden. ECG’s van dezelfde patiënt kunnen op de monitor in de tussentijd vergeleken worden.

Waarom het Welch Allyn CardioPerfect AM12 rust ECG systeem kopen?

De Cardio Perfect onderscheidt zich door de lage aanschaf-, onderhouds- en gebruikskosten, de gebruikersvriendelijkheid en de kwaliteit van het Cardio Perfect MEANS rust-ECG interpretatieprogramma. Dit MEANS programma is in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld in samenwerking met de Erasmus Universiteit in Rotterdam en TNO, en staat bekend in de literatuur als één van de beste.

Volledig digitaal werken

Met de Cardio Perfect ECG kunt u volledig digitaal werken binnen uw praktijk of kliniek. Dankzij de meegeleverde add-in kunt u de testuitslagen automatisch in PDF, TIF en XML formaat omzetten en gebruiken voor de correspondentie met collega’s of voor het importeren in uw dossiers.

Minimale systeemeisen : Windows 7 PRO of hoger.

Wat wordt er geleverd?

  • CardioPerfect Patiëntkabel
  • 500 Welch Allyn TAB ECG electroden
  • MEANS interpretatieprogramma voor volwassenen
  • Met interpretatie