Dr Mach LED 120 F (focusable) – plafondmodel

2214,15 ( 2679,12 incl. BTW )

    Dr. Mach – onderzoekslamp LED 120F

     * 40.000 lux.

     * kleurrendering =95

     * focusseerbaar lichtveldgrootte 14 – 25 cm.

     * voorzien van 12 LED’s

     * voorzien van een dimmer

     * aan/uit schakelaar op lampenkop

Download hier uw brochure: Brochure – Dr. Mach 120 LED

Artikelnummer: 153983 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De onderzoekslamp LED 120-F is een veel geziene lamp op verschillende poliklinieken in ziekenhuizen, privéklinieken, huisartsen, dierenartsen en tandartsen.

De LED 120-F heeft een lichtopbrengst van 50.000 lux en een instelbaar lichtveldgrootte van 14 – 25 cm maar is ook leverbaar als een standaard uitvoering met een vast lichtveld van 17 cm.

De verschillende poliklinieken in ziekenhuizen waar deze lamp gebruikt wordt zijn bijvoorbeeld: Gynaecologie en Verloskunde Dermatologie, Spoedeisende hulp, kaakchirurgie, Oogheelkunde, Gipskamer.

Superieure kleurweergave

Door zijn uitstekende daglichtkleur van 95%, herkent de chirurg zelfs de kleinste nuances in het wondgebied. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast.

Door het kleurenspectrum in het werkgebied is het aangenaam werken.

Geslepen Multi-lenssysteem

De lenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een totale gelijkheid wordt gegarandeerd tussen lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren. Een lichtsterkte van 40.000 lux op een afstand van 1 meter kunnen zonder problemen worden behaald.

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel voor het aan- en uit zetten van de lamp is op de lampenkop gemonteerd. Tevens heeft dit bedieningspaneel een dimmerknop om de lamp tot wel 50% van het volledig vermogen te kunnen dimmen.

Ontwikkeling en Gebruik

Tijdens de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en het hoge gemak bij onderhoud. Door de ring aan de buitenzijde van de lamp kunnen luchtstromen makkelijk van bovenaf langs de lamp heengeleid worden. Dit zorgt ook voor een minimale warmtestijging.

Door de flexibele arm en het handvat is de lamp makkelijk en nauwkeurig met één hand in positie rondom het wondgebied te brengen.

Dankzij het gebruik van inwendige sleepcontacten zijn de draaimogelijkheden onbegrensd.

Het lichtveld is focuseerbaar(optioneel) doormiddel van draaien aan de handgreep. Hiermee stelt u de juiste grote van het lichtveld in afhankelijk van de grote van het wondgebied.

Lange levensduur / laag stroom verbruik

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige LED’s is een levensduur van meer dan 50.000 branduren gegarandeerd. Ten opzichte van halogeenlampen hebben LED lampen een besparing van meer dan 50%. Ook hoeft u tussentijds geen lichtbronnen meer te vervangen.

Door het lage stroomverbruik en de hoge kwaliteit van de LED’s heeft u maximaal 0,5 graden warmtestijging na 3 uur branden.