Freestoestel Mastermobile Spray NT100 Led (inclusief tas en bedieningspedaal)

3462,47 ( 4189,59 incl. BTW )

Artikelnummer: 000451 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Freestoestel Mastermobile Spray NT100 Led (inclusief tas en bedieningspedaal)

Maakt ambulant werken nog gemakkelijker!

Licht en compact apparaat met hoge functionaliteit. Met zijn 2,7 kg een lichtgewicht die snel opgebouwd kan worden en dus ideaal is om dagelijks te gebruiken onderweg.
Revolutionair design die het apparaat compact en elegant maakt en toch robuust en gemakkelijk te bedienen. Het apparaat is heel eenvoudig om te reinigen of te verplaatsen.

Dankzij het tunnelsysteem aan de zijkant kan de motorkabel netjes opgeborgen worden. Bij gebruik trek je de kabel gewoon naar buiten. Tijdens de behandeling kan de motor in de uitsparing gelegd worden.
De Mastermobile heeft een stopcontact en een aansluiting voor een voetpedaal zodat de gebruiker er makkelijk kan mee werken.
De Mastermobile zit in een handige tas en moet hier voor gebruik niet uitgehaald worden.

Zowel het voetpedaal, de stekker als de motor zijn vrij toegankelijk wat een snelle opstart ter plaatse mogelijk maakt.

Handstuk NT100

Het handstuk, gebaseerd op de technieken voor tandartsen is makkelijk te reinigen en te ontsmetten. Verkrijgbaar met deNT100 (LED).
De Mastermobile heeft heen innovatief aanraakscherm. Dit scherm mag met een in ontsmettingsmiddel gedrenkte doek gereinigd worden waardoor perfect hygiënisch kan gewerkt worden.

Het NT100 handstuk is stabiel en zeer trillingsarm, de snelheid van het deelbare handstuk is tussen de 4 en de 40.000 toeren per minuut. Het NT100 handstuk heeft een sterke in het handstuk geïntegreerde vergrendelfunctie met een 30% sterkere vergrendeling dan zijn voorgangers waardoor zeer precies gewerkt kan worden ook op hogere snelheden.

Kenmerken

  • L x B x H: 16 cm x 22 cm x 20,5 cm
  • gewicht: 2,7 kg
  • 48db

Handleiding

Handleiding MasterMobile Spray

Extra info master mobile freestoestel