Aerosol A3 – complete vernevelaar

102,17 ( 108,30 incl. BTW )

De OMRON A3 Complete vernevelaar is een medisch apparaat dat een aërosol  genereert met variabele eigenschappen, die kunnen worden aangepast aan de  respiratoire pathologie van de patiënt. Door regeling van de “vernevelingsdoseringsring” op de vernevelkap van de vernevelaar, kan de vernevelaar een aërosol produceren met de juiste granulometrische eigenschappen, die een maximumhoeveelheid van het geneesmiddel afgeeft in de te behandelen luchtwegen. De stand van de ‘vernevelingsdoseringsring’ wordt door u gekozen.3 instellingen van de vernevelset laten toe de grootte van de vernevelde partikels te kiezen. Hoe hoger het getal op de ring, hoe dieper de medicatie.

NIEUW

De medicatie reikt tot diep in de longen of zorgt voor snelle verlichting van de middelste of bovenste luchtwegen.
De unieke OMRON A3 Complete is de oplossing voor alle luchtwegaandoeningen in één toestel.

Selecteer een instelling op basis van de aandoening:

  • Met de “vernevelingsdoseringsring” in stand 1: Deeltjesgrootte is +7,5 μm en behandelt ziekten als: rinitis, sinusitis, faryngitis, tonsillitis, laryngitis en verkoudheid.
  • Met de “vernevelingsdoseringsring” in stand 2: Deeltjesgrootte bevindt zich tussen 4,5 en 7,5 μm en behandelt ziekten als: tracheïtis en tracheobronchitis.
  • Met de “vernevelingsdoseringsring” in stand 3: Deeltjesgrootte bevindt zich tussen 2 en 4,5 μm en behandelt ziekten als: astma, bronchitis, bronchiolitis, bronchiëctasieën en bronchopneumonie.
Artikelnummer: 313921 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De OMRON A3 Complete vernevelaar is een medisch apparaat dat een aërosol genereert met variabele eigenschappen, die kunnen worden aangepast aan de  respiratoire pathologie van de patiënt. Door regeling van de “vernevelingsdoseringsring” op de vernevelkap van de vernevelaar, kan de vernevelaar een aërosol produceren met de juiste granulometrische eigenschappen, die een maximumhoeveelheid van het geneesmiddel afgeeft in de te behandelen luchtwegen. De stand van de ‘vernevelingsdoseringsring’ wordt door u gekozen. 3 instellingen van de vernevelset laten toe de grootte van de vernevelde partikels te kiezen. Hoe hoger het getal op de ring, hoe dieper de medicatie.

De medicatie reikt tot diep in de longen of zorgt voor snelle verlichting van de middelste of bovenste luchtwegen.

De unieke OMRON A3 Complete is de oplossing voor alle luchtwegaandoeningen in één toestel.

Selecteer een instelling op basis van de aandoening:

  • vernevelingsdoseringsring in stand 1: Deeltjesgrootte is +7,5 µm en behandelt ziekten als: rinitis, sinusitis, faryngitis, tonsillitis, laryngitis en verkoudheid.
  • vernevelingsdoseringsring in stand 2: Deeltjesgrootte bevindt zich tussen 4,5 en 7,5 µm en behandelt ziekten als: tracheïtis en tracheobronchitis.
  • vernevelingsdoseringsring in stand 3: Deeltjesgrootte bevindt zich tussen 2 en 4,5 µm en behandelt ziekten als: astma, bronchitis, bronchiolitis, bronchiëctasieën en bronchopneumonie.