VASELINE Zuiver & wit 65g

4,90 ( 5,93 incl. BTW )

Artikelnummer: 040708 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

VASELINE Zuiver & wit 65g 

Vaseline beschermt de huid tegen externe factoren en vormt een barrière op de huid. Zorgt ervoor dat de huid geen vocht verliest.

Waar kan vaseline voor gebruikt worden?

Droge huid
Vaseline hydrateert en isoleert ook de huid, waardoor het vocht in de huid niet gaat verdampen. De stof doet wonderen op heel droge, kleine huidzones zoals uitslag, heel droge zones in het gezicht, de ellebogen en knieën, de voeten, enz. Ook de lippen zullen heel veel deugd hebben van een laagje vaseline. Breng het middel liefst ’s avonds aan, want na het aanbrengen voelt het vrij vet aan en dat is niet echt aangenaam. Zo kan het tijdens uw slaap zijn wonderen verrichten!

Beschadigde huid
Ook bij irritatie, brandwonden of  oppervlakkige verwondingen kan vaseline van nut zijn. De zalf houdt vocht vast waardoor de huid kan herstellen en beschermt de huid ook bij lichamelijk contact. Breng er een dikke laag van aan en doe er ter bescherming eventueel een verband om. Let wel: deze tip geldt alleen voor kleine blessures. Als de wonde te ernstig is of niet snel geneest, gaat u beter naar een arts.

Schoonheid en verzorging
Vaseline isoleert de huid, daarom is de zalf ook nuttig als u uw huid wilt beschermen. Doe er wat van op uw vingers voor u in huis vernis wilt aanbrengen, of op uw voorhoofd als u uw haren verft. Zo voorkomt u dat u een stukje van uw huid meeverft!

Glijmiddel
Opgelet, vaseline maakt latex poreus. Gebruik het middel dus niet als u condooms gebruikt. Alleen glijmiddelen op basis van water zijn in dat geval haalbaar. En het smerend effect van vaseline helpt niet alleen bij het vrijen. Het middel kan gebruikt worden om elke vorm van wrijving te verzachten, bijvoorbeeld ook in schoenen om blaren te voorkomen. 

Haar
Een heel klein beetje vaseline kan de gespleten puntjes bij mensen met lange haar er beter doen uitzien. Denk er wel om dat het haar er vetter van wordt.  Gebruik het dus zeker met mate.