TENA Flex PLUS

Vanaf: 18,86 ( 22,82 incl. BTW )

18,86 ( 19,99 incl. BTW )
Karton = 3 zakken
19,35 ( 20,51 incl. BTW )
Karton = 3 zakken
21,29 ( 22,57 incl. BTW )
Karton = 3 zakken
31,77 ( 33,68 incl. BTW )
Karton = 3 zakken
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

TENA Flex Plus is ontworpen voor matig tot zwaar urineverlies.

TENA Flex Plus met ConfioAir™ is volledig ademend en dermatologisch getest waardoor het een gezonde huid bevordert. De geïntegreerde ComfiStretch heupband is voorzien van een klittenbandsluiting voor een gemakkelijke en ergonomische verschoning. De goed absorberende tweedelige kern biedt zowel overdag als ‘s nachts de ultieme bescherming voor gebruikers die last hebben van grote en plotselinge hoeveelheden urineverlies. Het zachte, ademende buitenmateriaal zorgt voor een comfortabele, zachte en discrete pasvorm.

Flex – Makkelijkere en waardige verschoning dankzij een product met een heupband.

TENA Flex Plus beschikt over een gepatenteerde, geïntegreerde klittenbandsluiting die u makkelijk en snel kunt vervangen. Bevestig de band rond de taille en zet vervolgens de voorkant van het verband op de heupband vast door middel van klittenbandsluiting. De band kan zowel aan de voor- en achterkant worden vastgemaakt voor het gemak van de persoon die u verzorgt.

TENA Flex met ConfioAir™ bevordert een gezonde huid.

TENA Flex met ConfioAir™ is volledig ademend en bevordert een gezonde huid. Het verband met heupband bedekt de heupen en dijen minder, waardoor u meer comfort, een droog resultaat en een gezonde huid ervaart. Alle materialen zijn dermatologisch getest.

TENA Flex Plus met geïntegreerde ComfiStretch heupband voor een betrouwbare en comfortabele pasvorm.

De zachte, elastische heupband past zich gemakkelijk aan het lichaam aan. Het product biedt in combinatie met het beenelastiek en het geruisloze zachte materiaal een discrete, betrouwbare bescherming en een bijzonder goede en comfortabele pasvorm.

Ergonomisch in gebruik – vermindert onderrugklachten van de verzorger.

TENA Flex Plus met de geïntegreerde heupband is ontworpen voor een gemakkelijkere en ergonomischere verschoning van het product. TENA Flex Plus vermindert – vergeleken met de alles-in-één en tweedelige producten – de onderrugklachten van verzorgers tijdens verschoningen.

TENA Flex Plus met een snelle absorptie en hoogwaardige kern zorgen voor bescherming tegen doorlekken.

Grote hoeveelheden urine worden dankzij de FeelDry-technologie snel naar de kern van het product geleid. De urine wordt in de kern opgeslagen en komt dus niet in aanraking met de huid, zelfs niet wanneer u actief bent, voor een comfortabel gevoel.

TENA Flex Plus met anti-lekrandjes voor extra zekerheid.

TENA Flex Plus biedt een uitstekende bescherming dankzij de anti-lekrandjes, waarbij het niet uitmaakt of de gebruiker staat, zit of ligt.

De Odour Neutralizer vermindert het ontstaan van geurtjes.

De Odour Neutralizer vermindert het ontstaan van geurtjes en zorgt zo voor een fris gevoel en meer zelfvertrouwen.

TENA Flex Plus met een urine-indicator die aangeeft wanneer het product moet worden vervangen.

U hoeft het incontinentieverband van TENA Flex Plus niet te verwijderen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De urine-indicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om te vervangen.

TENA Flex Plus met een snelle en gemakkelijke productherkenning bij alle manieren van opbergen.

De absorptiecapaciteit van TENA Flex Plus wordt aangegeven door een kleurcodering en de maat staat duidelijk op het product en de verpakking vermeld om de herkenbaarheid te vergroten – ook wanneer deze in het schap staan.

Beschikbaar in verschillende afmetingen

Maat Heupmaat Verpakking
S 61 – 87 cm 3 x 30 stuks
M 71 – 102 cm 3 x 30 stuks
L 83 – 120 cm 3 x 30 stuks
XL 105 – 153 cm 3 x 30 stuks

 

Extra informatie

Inhoud

30 stuks