Lille Suprem Pants Small Maxi – Optrekbroekjes – LSPU0121

11,50 ( 12,19 incl. BTW )

Lille Supreme Pants hebben veel voordelen, zowel voor het verzorgende personeel als voor de patiënt.

De buitenlaag lijkt op textiel. Daarom zijn de Lille Supreme Pants niet alleen comfortabel, maar zien ze er ook goed uit. De Lille Supreme Pants zijn heel gemakkelijk aan- en uit te trekken, net als normaal ondergoed. Hierdoor blijven zelfstandigheid en zelfrespect van de patiënt intact. Met deze Lille Supreme Pants is er geen of minder behoefte aan verzorging, zodat de verzorgende meer tijd kan besteden aan bijvoorbeeld revalidatie. Dit komt ten goede van de rust en het comfort van de patiënt. In het optrekbroekje zit een vochtindicator die blauw kleurt bij contact met urine. Zo zie je in hoeverre hij verzadigd is.

Betere anatomische pasvorm & anti-lekkage

De maat is gemakkelijk te herkennen aan de gekleurde strepen op de tailleband. De Lille Supreme Pants zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken, net als normaal ondergoed of door scheuren van de zijkanten. De elastische anti-lekranden van de optrekbroekjes zorgen voor optimale veiligheid. Daarbij krijgt U door de ultra-absorberende kern ook nog eens extra bescherming. Desondanks zijn de optrekbroekjes comfortabel en gemakkelijk in het gebruik door de ademende en elastische buitenlaag. De Lille Supreme Pants is een 1-delig onopvallend anatomisch gevormd systeem. Door de keuze van de grondstoffen om de Lil Supreme Pants te produceren, is het vervaardigd uit 100% ademend materiaal. Hierdoor is het luchtdoorlatend en wordt irritatie van de huid voorkomen.

11,50 ( 12,19 incl. BTW )
karton bevat 6 zakken
Artikelnummer: 1800151 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Lille Suprem Pants hebben veel voordelen, zowel voor het verzorgende personeel als voor de patiënt.

De buitenlaag van de Lille Suprem Pants lijkt op textiel.

Daarom zijn de Lille Suprem Pants niet alleen comfortabel, maar zien ze er ook goed uit.

De Lille Suprem Pants zijn heel gemakkelijk aan- en uit te trekken, net als normaal ondergoed.

Hierdoor blijft zelfstandigheid en zelfrespect van de patiënt intact. Met deze Lille Suprem Pants is er geen of minder behoefte aan verzorging, zodat de verzorgende meer tijd kan besteden aan bijvoorbeeld revalidatie. Dit komt ten goede van de rust en het comfort van de patiënt. In het optrekbroekje zit een vochtindicator die blauw kleurt bij contact met urine. Zo zie je in hoeverre hij verzadigd is.

De Lille Suprem Pants hebben een betere anatomische pasvorm en een anti-lekkage systeem.

De maat is gemakkelijk te herkennen aan de gekleurde strepen op de tailleband. De Lille Suprem Pants zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken, net als normaal ondergoed of door scheuren van de zijkanten. De elastische anti-lekranden van de optrekbroekjes zorgen voor optimale veiligheid. Daarbij krijgt U door de ultra-absorberende kern ook nog eens extra bescherming. Desondanks zijn de optrekbroekjes comfortabel en gemakkelijk in het gebruik door de ademende en elastische buitenlaag.

De Lille Suprem Pants is een 1-delig onopvallend anatomisch gevormd systeem.

Door de keuze van de grondstoffen om de Lille Suprem Pants te produceren, is het vervaardigd uit 100% ademend materiaal. Hierdoor is het luchtdoorlatend en wordt irritatie van de huid voorkomen.

Extra Informatie

Referentie Maat Taille Absorptie Stuks/zak
LSPU0121 Small 60 – 90 cm 1900 ml 14st. x 6 zakken = karton

 

Extra informatie

Inhoud

14 stuks

Kleur

Grijs

Downloads

Lille Supreme Pants