Lille Suprem For Men – Inleggers – Lichte incontinentie voor mannen

Vanaf: 3,52 ( 4,26 incl. BTW )

3,52 ( 3,73 incl. BTW )
Karton bevat 12 zakken
6,47 ( 6,86 incl. BTW )
Karton bevat 7 zakken
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Suprem For Men is speciaal ontworpen in functie van de anatomie van de man. Suprem For Men is discreet en biedt anti-lek bescherming.

Het Lille Suprem Light gamma is bestemd voor personen met lichte tot matige incontinentie.

Deze producten zijn uitstekend geschikt voor lichte incontinentieproblemen die zich voordoen bij inspanningen. De Lille Suprem Light inleggers bieden een volstrekte anti-lekgarantie, discretie en comfort. Het gamma kan gebruikt worden samen met de GamillFix broekjes, de GanmillPanty en de GanmillBoxers of met het gewone ondergoed.

Lille Suprem Light is discreet en geeft een veilig gevoel.

Er bestaat ook een gamma speciaal aangepast aan de mannen: Lille Suprem For Men. Lille Suprem Light Mini, Normal, Extra, Extra+ en Lille Suprem For Men zijn afzonderlijk verpakt en zorgen zo voor nog meer discretie. Lille Suprem Light is uitstekend geschikt voor zelfstandige mensen die last hebben van licht urineverlies. Het is ook dun en neemt snel urine op waardoor het droog gevoel behouden blijft en het neutraliseert geurtjes.

De Lille Suprem Light inleggers hebben een anatomische vorm met elastische anti-lekranden.

Door het absorptiekussen binnenin is er een snellere absorptie van vocht mogelijk. Deze inleggers hebben ook een super absorbeerder , die het absorptievermogen nog meer vergroot en tevens ook nog eens hinderlijke geurtjes neutraliseert. Ondanks al deze features, voelen deze inleggers nog altijd discreet en comfortabel aan. Door de plak strips blijft het ook goed op zijn plaats en dankzij high loft voelt het steeds droog aan.

Extra informatie

Inhoud

14 stuks, 21 stuks