Aanbieding!

BÉBÉCASH TRAINING PANTS XL +16kg (18st.)

Oorspronkelijke prijs was: €8,66.Huidige prijs is: €6,93. ( 8,38 incl. BTW )

Deze broekluiers zijn ideaal voor peuters die starten met zindelijkheidstraining. Dankzij de verschillende maten (maxi, junior, XL) kan de consument dé perfecte broekluier kiezen naargelang de grootte en het gewicht van de baby.

De anatomische pasvorm van de broekluiers sluit naadloos bij het lichaam aan terwijl baby’s toch in alle vrijheid kunnen bewegen. De broekluier kan gemakkelijk worden uitgedaan door de zijnaden open te scheuren.

Door de zachte bovenlaag wordt uitslag voorkomen en het ultra-absorberende poeder neemt het vocht snel op zodat baby’s steeds een droog en aangenaam gevoel hebben.

Artikelnummer: 1801521 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Deze broekluiers zijn ideaal voor peuters die starten met zindelijkheidstraining.Dankzij de verschillende maten (maxi, junior, XL) kan de consument dé perfecte broekluier kiezen naargelang de grootte en het gewicht van de baby.

De anatomische pasvorm van de broekluiers sluit naadloos bij het lichaam aan terwijl baby’s toch in alle vrijheid kunnen bewegen.

De broekluier kan gemakkelijk worden uitgedaan door de zijnaden open te scheuren. Door de zachte bovenlaag wordt uitslag voorkomen en het ultra-absorberende poeder neemt het vocht snel op zodat baby’s steeds een droog en aangenaam gevoel hebben.