Universele tafeloplader voor Lithium-Ion Basis en PLUS handvat

189,33 ( 229,09 incl. BTW )

Vernieuwd ontwerp

Artikelnummer: 122313 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Universele tafeloplader voor Lithium-Ion Basis en PLUS handvat met kliksysteem voor de Smart Bracket

Universele tafeloplader met kliksysteem voor de Smart Bracket

De Welch Allyn Universele tafeloplader is een compacte, draagbare universele oplader voor het laden van Lithium-ion Basis en Plus Handvaten. De tafeloplader heeft handig kliksysteem om uw Smart Bracket op de tafeloplader te bevestigen. Zo geraakt deze nooit verloren en hebt u de Smart Bracket altijd dicht bij de hand.

Hoe deze bureauoplader gebruiken?

De universele tafelbladoplader is onmiddellijk klaar voor gebruik wanneer het netsnoer (mee geleverd) is aangesloten op een geaard stopcontact.

Plaats de handgre(e)p(en) in de houder(s). Als u een volledig ontladen of nieuwe handgreep volledig wilt opladen, laat u de handgreep ‘s nachts in de oplader zitten. Houd handgrepen overdag tussen onderzoeken door opgeladen door deze in de houders te plaatsen. Noot: Als de 71900/11 Lithium-Ion accuhandgreep en de 719-3 Lithium-Ion Plus USB-handgreep voor de tafelbladoplader volledig zijn opgeladen, gaat het oranje indicatielampje uit. Het groen aan/uit-lampje geeft aan dat de oplader is aangesloten op netspanning.

De universele tafeloplader reinigen en onderhouden

Haal de stekker van de oplader uit het stopcontact voordat u de oplader reinigt. Veeg de buitenkant eens per maand 10 seconden schoon met een licht vochtig  schoonmaakdoekje. Gebruik een droge doek om de contactpunten in de oplaadhouders en de onderkant van de oplaadbare accuhandgreep te reinigen. De universele tafelbladoplader is niet geschikt voor sterilisatie.

Handleiding

Handleiding universele tafeloplader