PanOptic oftalmoscoopkop PLUS voor iExaminer met aansluiting voor Smarthphone – NIEUW MODEL

1031,63 ( 1248,27 incl. BTW )

Vernieuwd ontwerp

Artikelnummer: 122338 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Ervaar grotere, helderdere beelden met deze vernieuwde Welch Allyn PanOptic oftalmoscoopkop PLUS.

Oftalmoscopie (fundoscopie) voor het opsporen van oogaandoeningen

Oftalmoscopie ook wel een oogspiegelonderzoek genoemd. Door dit onderzoek kan de arts de achterkant van het oog (fundus) zien, waardoor hij het netvlies, de optische schijf en het netwerk van kleine vaatjes die het oog van bloed voorzien, kan bestuderen. Dit is een belangrijk onderzoek, omdat de fundus nuttige informatie kan geven over de totale gezondheidstoestand. De fundus is de enige plek in het lichaam waar aders en slagaders rechtstreeks kunnen worden bekeken, zonder te hoeven opereren.

Wat is er nieuw aan deze PanOptic oftalmoscoopkop PLUS?

Deze oftalmoscopen worden nu standaard geleverd met onze SureColor LED-verlichting en zijn gebouwd om lang mee te gaan met onze DuraShock-technologie, die samen helpen om de totale levensduur te verbeteren. Het nieuwe assortiment van diagnostische koppen is ook compatibel met de huidig bestaande 3,5 V-handvatten. Via een connectorplate (Smart Bracket) voor uw smartphone kan u de PanOptic oftalmoscoopkop PLUS omvormen tot een digitale otoscoop. Met gratis iExaminer App voor Android en Apple. Garantie 5 jaar.

PanOptic oftalmoscoopkop PLUS met langdurige LED-verlichting

De PanOptic oftalmoscoopkop PLUS is een vernieuwde ophtalmoscoopkop van Welch Allyn. Deze PanOptic is voorzien van een Welch Allyn SureColor LED lamp (niet vervangbaar), deze is zeer energiezuinig en geeft meer en witter licht dan een traditioneel halogeen lampje. Om deze redenen bieden de PanOptic oftalmoscoop PLUS praktische voordelen bij hoogfrequent gebruik in de dagelijkse praktijk.

Nieuw en gebruiksvriendelijk design

Een nieuw ontwerp met een vertrouwde vorm en gevoel, met een ongelooflijke beeldweergave van 20x het oppervlak van het oog ten opzichte van de gebruikelijke oftalmoscoop, dit zijn beelden die je moet zien. Welch Allyn heeft geluisterd naar talloze zorgverleners en hebben de Quick Eye-uitlijningstechnologie toegevoegd, om de blik van de patiënt te helpen richten voor een betere uitlijning van het oog. Onze revolutionaire PanOptic oftalmoscoopkop PLUS pakt de fundamentele uitdagingen aan van de directe oftalmoscopie van niet-verwijdde pupillen om zicht te krijgen op de hoge kwaliteit fundus voor nauwkeurige onderzoeken.

Opslaan en delen met de PanOptic oftalmoscoopkop PLUS

De Plus-versies kunnen gebruikt worden voor standaard optische onderzoeken, en via onze iExaminer SmartBracket kan een breed scala aan smartphones op de kop gemonteerd worden. Hiermee kan u beelden vast leggen en eenvoudig delen via de gratis iExaminer-app voor iOS en Android. U kan uw smartphone eenvoudig monteren op de PanOptic oftalmoscoopkop PLUS met de voorzien SmartClips. Hiervoor voorziet u best een transparant hoesje voor uw smartphone. De gebruiksaanwijzing voor de iExaminer SmartBracket en App vindt u onderaan terug.

Opmerking: handvat, reostaat, Smart bracket en tafeloplader zijn niet inbegrepen.

Handleiding en Brochure

Handleiding iExaminer Smartbracket App

Brochure PanOptic oftalmoscoopkop PLUS

Handleiding PanOptic oftalmoscoopkop PLUS