Macroview PLUS & PanOptic PLUS iExaminer set met Lithium-Ion PLUS handvat + smartbracket in etui – NIEUW MODEL

1849,12 ( 2237,44 incl. BTW )

Vernieuwde set

Bebat (excl. btw) 0,06
Total Payable Amount 1849,18
Artikelnummer: 122340 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Volledige set met Macroview PLUS & PanOptic PLUS voor iExaminer met handvat Lithium-ion Plus, Smart bracket in etui.

Wat is er nieuw aan de Macroview PLUS & PanOptic PLUS?

Deze set wordt nu standaard geleverd met onze SureColor LED-verlichting en zijn gebouwd om lang mee te gaan met onze DuraShock-technologie, die samen helpen om de totale levensduur te verbeteren. Het nieuwe assortiment van diagnostische koppen is ook compatibel met de huidig bestaande 3,5 V-handvatten. Via een connectorplate voor uw smartphone kan u de MacroView Plus otoscoop omvormen tot een digitale otoscoop. Met gratis iExaminer App voor Android en Apple.

Diagnostische set met langdurige LED-verlichting

De Macroview plus & PanOptic Plus is een vernieuwde kop van Welch Allyn. Deze koppen zijn voorzien van een Welch Allyn SureColor LED lamp (niet vervangbaar), deze is zeer energiezuinig en geeft meer en witter licht dan een traditioneel halogeen lampje. Het blikveld is 3x zo groot en de vergroting is maar liefst 30% meer ten opzichte van de gebruikelijke otoscopen. Bijna volledig zicht op het tympanisch membraan, betere helderheid en definitie van oriëntatiepunten en een versterkt verlichtings-systeem maken deze otoscoop kop een must-have. Ook om deze redenen bieden de PanOptic oftalmoscoop PLUS praktische voordelen bij hoogfrequent gebruik in de dagelijkse praktijk.

Nieuw en gebruiksvriendelijk design

Met een uitermate breed gezichtsveld in een vernieuwde en gebruiksvriendelijk design. Beide zijn zo ontworpen om een snel en eenvoudig onderzoek uit te voeren met deze diagnostische set, met een ongelooflijke beeldweergave van 20x het oppervlak van het oog en 3x het zicht van een standaard otoscoop.

Opslaan en delen met de Macroview PLUS & PanOptic PLUS set

Deze Macroview & PanOptic set in de Plus-versies kunnen gebruikt worden voor standaard optische onderzoeken, en via onze iExaminer SmartBracket kan een breed scala aan smartphones op de kop gemonteerd worden. Hiermee kan u beelden vast leggen en eenvoudig delen via de gratis iExaminer-app voor iOS en Android. U kan uw smartphone eenvoudig monter op de Plus kop met de voorziene SmartClips. Hiervoor voorziet u best een transparant hoesje voor uw smartphone. De gebruiksaanwijzing voor de iExaminer SmartBracket en App vindt u onderaan terug.

Inhoud van de Macroview PLUS & PanOptic PLUS iExaminer set