MacroView otoscoopkop LED PLUS voor iExaminer met aansluiting voor Smartphone – NIEUW MODEL

481,91 ( 583,11 incl. BTW )

Vernieuwd ontwerp

Artikelnummer: 122331 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Ervaar grotere, helderdere beelden met deze vernieuwde Welch Allyn MacroView Plus otoscoopkop.

Wat is er nieuw aan deze MacroView Plus otoscoop?

Al deze apparaten worden nu standaard geleverd met onze SureColor LED-verlichting en zijn gebouwd om lang mee te gaan met onze DuraShock-technologie, die samen helpen om de totale levensduur te verbeteren. Het nieuwe assortiment van diagnostische koppen is ook compatibel met de huidig bestaande 3,5 V-handvatten. Via een connectorplate voor uw smartphone kan u de MacroView Plus otoscoop omvormen tot een digitale otoscoop. Met gratis iExaminer App voor Android en Apple. Garantie: 5 jaar.

MacroView Plus otoscoop met langdurige LED-verlichting

De Macroview plus is een vernieuwde otoscoopkop van Welch Allyn. Deze Macroview is voorzien van een Welch Allyn SureColor LED lamp (niet vervangbaar), deze is zeer energiezuinig en geeft meer en witter licht dan een traditioneel halogeen lampje. Het blikveld is 3x zo groot en de vergroting is maar liefst 30% meer ten opzichte van de gebruikelijke otoscopen. Bijna volledig zicht op het tympanisch membraan, betere helderheid en definitie van oriëntatiepunten en een versterkt verlichtings-systeem maken deze otoscoop kop een must-have.

Vernieuw en gebruiksvriendelijk design

Met een uitermate breed gezichtsveld in een vernieuwde en gebruiksvriendelijk design. Beide zijn zo ontworpen om een snel en eenvoudig onderzoek uit te voeren, met een ongelooflijke beeldweergave van 20x het oppervlak van het oog en 3x het zicht van een standaard otoscoop.

Opslaan en delen met de Macroview Plus otoscoop

De Plus-versies kunnen gebruikt worden voor standaard optische onderzoeken, en via onze iExaminer SmartBracket kan een breed scala aan smartphones op de kop gemonteerd worden. Hiermee kan u beelden vast leggen en eenvoudig delen via de gratis iExaminer-app voor iOS en Android. U kan uw smartphone eenvoudig monter op de macroview Plus otoscoopkop met de voorzien SmartClips. Hiervoor voorziet u best een transparant hoesje voor uw smartphone. De gebruiksaanwijzing voor de iExaminer SmartBracket en App vindt u onderaan terug.

Nieuwe heldere oorspecula voor eenmalig gebruik

Samen met de vernieuwde macroview otoscopen zijn er nu ook de nieuwe LumiView Clear specula. Deze specula zijn transparant van kleur i.p.v. zwart. Dit zorgt bij de pediatrische specula tot 8x helderder zicht en bij de specula voor volwassenen tot 4x helderder zicht. Bovendien zijn deze specula ook wegwerp zodat u het risico op kruisbesmetting kunt beperken.

Opmerking: handvat, reostaat, Smart bracket, specula en tafeloplader zijn niet inbegrepen.

Handleiding en Brochure

Handleiding iExaminer Smartbracket App

Brochure Macroview otoscope