MacroView otoscoop BASIC volledige set: Macroview Basic otoscoopkop + Li-Ion Plus USB-handvat + 5 Oorspecula in Soft Etui – vernieuwd ontwerp

642,55 ( 777,49 incl. BTW )

Bebat (excl. btw) 0,06
Total Payable Amount 642,61
Artikelnummer: 122345 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

MacroView otoscoop BASIC: ervaar grotere, helderdere beelden met deze vernieuwde Welch Allyn MacroView BASIC otoscoopkop.

Inhoud van de MacroView BASIC otoscoopset:

  • Macroview Basic otoscoopkop
  • Lithium-Ion PLUS handvat met USB-C oplaadkabel
  • 5 Lumiview clear oorspecula
  • Welch Allyn soft etui

Wat is er nieuw aan deze MacroView Basic otoscoop?

Al deze apparaten worden nu standaard geleverd met onze SureColor LED-verlichting en zijn gebouwd om lang mee te gaan met onze DuraShock-technologie, die samen helpen om de totale levensduur te verbeteren. Het nieuwe assortiment van diagnostische koppen is ook compatibel met de huidig bestaande 3,5 V-handvatten. (Werkt niet met de iExaminer App en Smart Bracket, dit is enkel van toepassing op de Macroview Plus). Garantie: 1 jaar.

MacroView otoscoop basic met langdurige LED-verlichting

De MacroView is een vernieuwde otoscoopkop van Welch Allyn. Deze Macroview is voorzien van een Welch Allyn SureColor LED lamp (niet vervangbaar), deze is zeer energiezuinig en geeft meer en witter licht dan een traditioneel halogeen lampje. Het blikveld is 3x zo groot en de vergroting is maar liefst 30% meer ten opzichte van de gebruikelijke otoscopen. Bijna volledig zicht op het tympanisch membraan, betere helderheid en definitie van oriëntatiepunten en een versterkt verlichtings-systeem maken deze otoscoop kop een must-have.

Vernieuw en gebruiksvriendelijk design

Met een uitermate breed gezichtsveld in een vernieuwde en gebruiksvriendelijk design. Beide zijn zo ontworpen om een snel en eenvoudig onderzoek uit te voeren, met een ongelooflijke beeldweergave van 20x het oppervlak van het oog en 3x het zicht van een standaard otoscoop. Geen aansluiting van Smartphone mogelijk. Garantie 1 jaar.

Nieuwe heldere oorspecula voor eenmalig gebruik

Samen met de vernieuwde macroview otoscopen zijn er nu ook de nieuwe LumiView Clear specula. Deze specula zijn transparant van kleur i.p.v. zwart. Dit zorgt bij de pediatrische specula tot 8x helderder zicht en bij de specula voor volwassenen tot 4x helderder zicht. Bovendien zijn deze specula ook wegwerp zodat u het risico op kruisbesmetting kunt beperken.

Lithium-Ion PLUS handvat met USB-C oplaadkabel

De USB-poort laadt het Lithium-Ion PLUS handvat het snelst op en is het meest geschikt voor op reis of wanneer u het apparaat snel moet opladen. De tafeloplader laadt langzamer op, waardoor deze optimaal is voor het opladen tussen onderzoeken door gedurende de dag. Controleer of het handvat wordt opgeladen wanneer u de USB-oplader gebruikt. Controleer of het indicatielampje op het handvat oranje brandt. Controleer het indicatielampje op de oplader om er zeker van te zijn dat de handgreep wordt opgeladen wanneer u de tafeloplader gebruikt.

OPMERKING: De accu wordt niet volledig opgeladen verzonden. Laad de accu ‘s nachts op als de accu nieuw is of lange tijd niet is gebruikt, zodat de accu zo goed mogelijk werkt.

NIEUW – met aan/uit functie & lichtintensiteitsregelaar

Om de levensduur van de accu te verlengen, wordt het apparaat automatisch na 3 tot 10 minuten uitgeschakeld, afhankelijk van het aangesloten apparaat. Draai aan de lichtintensiteitsregelring om het Lithium-Ion PLUS handvat in te schakelen.  Na het bevestigen van de instrumentkop op het handvat. Draai de lichtintensiteitsregelring rechtsom om de helderheid te verhogen of verlagen. Draai volledig linksom om uit te schakelen. Schakel het apparaat na elk gebruik volledig uit, zodat de accu zo lang mogelijk kan worden gebruikt.