Digitale Stethoscoop Littmann Core zwart

427,59 ( 517,38 incl. BTW )

Artikelnummer: 124003 Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De Littmann CORE Digitale stethoscoop biedt de uitstekende akoestiek,
het comfort en de kwaliteit van een cardiologiestethoscoop, aangevuld met digitale technologie.

Maak kennis met onze tot nu toe meest geavanceerde stethoscoop. Nu kunt u alles krijgen waarvan u houdt met Littmann stethoscopen – superieure akoestiek, comfort en kwaliteit – met tot 40x versterking (bij piekfrequentie versus analoge modus), actieve ruisonderdrukking en mobiele visualisatie van geluidsgolven. Luister zoals nog nooit tevoren.

Tot 40x versterking

De uitstekende akoestiek van onze cardiologische stethoscoop klinkt nog beter met een versterking tot 40x (bij piekfrequentie, in vergelijking met de analoge modus). Het horen van subtiele geluiden, om u te helpen een diagnose te stellen, is nu nog eenvoudiger.

Actieve ruisonderdrukking

Met onze actieve ruis onderdrukkingstechnologie helpen we afleidende geluiden die vaak voorkomen in hectische omgevingen te onderdrukken. Het onderdrukken van ongewenste geluiden van buitenaf kan u helpen om beter te luisteren, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: uw patiënt en zijn of haar lichaamsgeluiden.

Littmann CORE Digitale stethoscoop met zachte, afsluitende oordopjes

Onze zachte, goed afsluitende oordopjes passen zich aan de oren aan en zorgen voor een uitstekende akoestische afdichting en een comfortabele pasvorm. Dat betekent dat u vol vertrouwen en comfortabel kunt luisteren.

Meerdere luistermodi

Met één knop kunt u snel schakelen met de Littmann CORE Digitale stethoscoop tussen de analoge en de versterkte luistermodi om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien kunt u met de twee afstembare diafragma’s (voor volwassenen en kinderen) luisteren naar zowel hoog- als laagfrequente geluiden zonder dat u het borststuk hoeft te verplaatsen.

Verbindt met Eko Software

Bluetooth draadloze connectiviteit geeft de 3M Littmann CORE digitale stethoscoop de mogelijkheid om te koppelen met een verscheidenheid aan mobiele apparaten, zodat u geluiden kunt visualiseren, opnemen en opslaan met één druk op de knop.

Ontworpen voor comfort

De 3M Littmann CORE digitale stethoscoop is ontworpen met het oog op comfort tijdens het onderzoek van de patiënt.

Registreer, analyseer & deel met de Littmann CORE Digitale stethoscoop

Doe meer dan ooit tevoren met draadloze connectiviteit. De door de FDA goedgekeurde 3M Littmann CORE digitale stethoscoop werkt met Eko-software op iOS- en Android-apparaten, waardoor u een HIPAA-compatibel middel hebt om opnames van 15, 30, 60 of 120 seconden op te slaan en te noteren in een beveiligd dashboard. Creëer een bibliotheek met hartgeluiden om het verloop van een ziekte te volgen of voor onderwijsdoeleinden, of deel uw opnames veilig met collega’s. Gebruik bovendien Eko Artificial Intelligence om te helpen bij de detectie van hartgeluiden (abonnement vereist; slechts in een beperkt aantal landen beschikbaar).

Alle andere Littmann stethoscopen vindt u hier terug.

Brochure

Littmann CORE Digital Stethoscoop