Sikoped-zool – De enige zool die de oorzaak van de transpiratie aanpakt

7,09 ( 8,58 incl. BTW )

7,09 ( 7,52 incl. BTW )
7,09 ( 7,52 incl. BTW )
7,09 ( 7,52 incl. BTW )
7,09 ( 7,52 incl. BTW )
7,09 ( 7,52 incl. BTW )
7,09 ( 7,52 incl. BTW )
Artikelnummer: N/B Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

De SIKOPED-zool bevat een wereldwijd gedeponeerde formule die rechtstreeks de oorzaak van overmatige transpiratie van de voeten aanpakt door een directe inwerking op de zweetklieren.

Deze zool, die ontwikkeld werd door een Belgische scheikundige, betekent een ware revolutie in het comfort voor je voeten.
Je draagt deze zool slechts enkele dagen en het effect duurt verschillende weken.

De SIKOPED-zool bestaat uit:

  • een basis van cellulosevezel die de SIKOPED-formule bevat.
  • een Texon* latex antisliplaag met honingraatstructuur, afkomstig uit Duitsland.

Heb je last van zweetvoeten? Dat is vervelend…voor jezelf, voor je partner… voor je vrienden en al je relaties.
SIKOPED pakt de OORZAAK van de overmatige transpiratie aan.

SIKOPED-zolen zijn uniek en exclusief. Zij pakken rechtstreeks de oorzaak van overmatige voettranspiratie aan en lossen zo 80% van de problemen op: onaangename geur, jeuk, schimmel, … enz.

SIKOPED-zolen bestaan uit 2 lagen: een bovenlaag van cellulose die de gedeponeerde SIKOPED-formule bevat en een onderlaag die bestaat uit natuurlijk antislip TEXON latex, dat schokken opvangt.

De minerale bestanddelen van de SIKOPED-formule worden actief bij een temperatuur tussen 35 en 37°C, dat is dus bij lichaamstemperatuur. Zij verdampen en dringen de huid binnen tot aan de zweetklieren, waar ze werken als effectieve transpiratieregulatoren.

DE TRANSPIRATIE WORDT NIET GEBLOKKERD, MAAR GEREGULEERD.

Draag de SIKOPED-zolen 3 tot 4 dagen na elkaar als behandeling en je voeten blijven tot 3-4 weken droog. Eens ontdaan van de zure transpiratie vinden je voeten snel hun elasticiteit en hun gezondheid terug.

Het procédé dat toegepast werd op de SIKOPED-zool werd uitgevonden door een Duitse scheikundige, aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Het is echter pas tientallen jaren later dat de tot dan toe ongebruikte formule werd opgepikt door een Belgische scheikundige, voor de ontwikkeling van de SIKOPED-zool.

De Sikoped-zool is zo doeltreffend dat sommige industrieën, zoals de staalindustrie en de pneumatiekindustrie, hem al gebruiken voor het comfort van hun arbeiders.

In opdracht van het Agentschap voor Buitenlandse Handel onderzoekt de Universiteit van Bologna het chemische proces dat op de zolen wordt toegepast, en zij bevestigt zijn doeltreffendheid en zijn niet-toxiciteit.

Draag SIKOPED niet permanent.
De draagtijd verschilt van persoon tot persoon, en hangt af van de hoeveelheid transpiratie.

Gebruiksaanwijzing:

Draag SIKOPED-zolen in je schoenen met de groene kant tegen de sokken aan. Doe dat verschillende dagen, naargelang de hoeveelheid transpiratie. Verwijder de zolen zodra je voeten comfortabel droog aanvoelen. Steek de zolen opnieuw in hun verpakking en bewaar ze koel om verdamping van het product tegen te gaan.

De transpiratie wordt niet onderdrukt, maar gereguleerd tot een normaal niveau. Het effect duurt 1 tot 4 weken, afhankelijk van de persoon. Draag de zolen opnieuw enkele dagen zodra de transpiratie opnieuw overmatig wordt.

Let op:

Draag SIKOPED-zolen niet langer dan nodig, want dan zou de huid van je voeten kunnen verharden. Dat is ongevaarlijk maar kan ongemak veroorzaken.
Bij sommige mensen kan dode huid afschilferen omdat ze beschadigd werd door de zuurtegraad van het zweet. Zij zal snel vervangen worden door een nieuwe, gezonde en sterkere huid.